Alla inlägg den 12 maj 2010

Av Yazz - 12 maj 2010 21:31

Hur jobbigt kan det vara att gå runt på shoppingrunda? J-kligt jobbigt om man har fel skor! Ligger i soffan efter många timmar på stan, mina fötter värker, ögonen grusiga men ett lyckligt leende på läpparna. För idag förstår ni, idag lyckades jag stå emot att köpa ett nagellack! Av tre fulla köer valde jag mitten kön, när jag kommer fram med mina varor, som var en hög med kläder, ser jag att det står en skål med nagellack vid kassan. Jag börjar instinktvis att rota runt i jakt efter en snygg färg när tjejen i kassa smart nog frågar om jag letar efter nån speciell färg för hon har flera på ett annat ställe. Nä inget speciellt svarar jag och väcks tack vare det ur min trans och säger att jag avstår helt! Efteråt sneglade jag snabbt på den andra kassorna för att kolla om det var lack vid alla men det vara bara min kassa som hade det. Det innebär att nån testade mig och jag klarade att motstå! (antagligen för att jag beställt hem 17 nya lack denna vecka redan....)

Jag kan inte, det går bara inte, hur mkt jag än tänker att jag redan har alla färger som går att ha så kommer det nya fina nyanser hela tiden. Min tröst är att det inte är skadligt för varken mig eller nån annan...eller...?

Dagen har varit jättetrevlig och vi har varit precis överallt, känns det som på mina fötter iaf. På väg hem med tunnelbanan insåg jag återigen hur mkt jag hatar att åka kommunalt! Perrongen var knökfull så jag ställer mig där jag inte står så nära kanten. Bredvid mig står en ung ljus kille med en pappersmapp, bedömer genast att han säkert varit på anställningsintervju. Någon minut senare kommer det två lite yngre killar och ställer sig precis framför oss. Detta triggar kille nr ett på ett sjukt sätt så han går på de och frågar om de har några problem och varför de ställer sig precis framför honom!!!!

Jag blev lika paff som killarna som chockat svarade att det finns inte speciellt mkt andra platser kvar att stå på med tanke på hur mkt folk det var. Killen gav sig inte utan fortsätter bråka om att de ska ställa sig på en annan plats. Jag väljer här att maka på mig för jag orkar inte gå emellan och riskera att få smällen som hängde i luften. Killen verkade ju inte helt frisk så min bedömning om anställningsintervjun byttes genast ut mot att han varit på psyket, fått sin diagnos och var nu på väg att hämta ut sin medicin. Det hela slutar med att killen backar undan men alla tre går på samma vagn medan jag snyggt väljer en annan vagn. Vid nästa hållplats ser jag att de två killarna hoppat av och ser helt uppjagade ut så de måste ha bråkat inne i vagnen med.....my good säger jag då bara, folk är verkligen tickande bomber!


Men det finns även snälla tickande bomber. På väg in till stan går

 det två latinokvinnor med två barn framför mig. Emot oss kommer en större äldre man som stannar till framför kvinnorna och skriker något upprepade gånger. Jag ställer mig i försvar direkt(i tron om att han skriker nåt invandrarfientligt) medan kvinnorna och barnen hoppar till för de blev ju livrädda. Mannen skrek på svenska med finsk brytning "trevlig helg, trevlig helg"!!!! Tog ett tag att förstå vad han skrek sen började vi alla att skratta! Stackars gamle alkis mannen, han ville ju bara va trevlig men man är ju inte direkt van vid sånt så man blir ju rädd. Mer av sånt vill mänskligheten ha!!!!

Av Yazz - 12 maj 2010 10:09

Idag blir det en Yazz och Lilla söta dag, vi slutar kl 1300 och ska ut på lunch/shoppingrunda. Hon säger att hon inte ska shoppa nåt och jag säger att jag MÅSTE shoppa iom att jag har slängt så mkt kläder senaste tiden. Kommer troligen sluta med att jag kommer hem med ett nagellack och hon med halva Stockholm i påsar, det brukar sluta så. Men vi har trevligt under tiden tack och lov!

Slet fram alla mina skor igår för att kolla om jag hade några som jag kan ha nu och va tror ni jag hittade? Jo, INGA! Jag har liksom inga skor trots att jag handlar skor hela tiden, var försvinner de egentligen??(sopnedkastet kanske...)

Måste hinna måla naglarna nu!

  


Presentation

Omröstning

Va vill ni läsa mer om på bloggen?
 Nagellack
 Vardag
 Shopping
 Andlighet/Horoskop
 Varationen är bra som de är.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27 28
29
30
31
<<< Maj 2010 >>>

Senaste inläggen

Arkiv

Besöksstatistik

Kategorier

Länkar

Vädret

Väder Stockholm

Översätt/translate

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards