Alla inlägg under juli 2009

Av Yazz - 28 juli 2009 19:37

Var på massage idag, det var inte en skön upplevelse! Behöver verkligen semester och få vila upp mina armar och min rygg nu. Längtar även till att få komma igång med yogan igen efter sommaruppehållet. Det hjälper bra  men framförallt är det kul att stå på huvet!


Lunchen idag innebar en ny klänning, i svart! Jag vet jag vet jag vet....svart igen som om jag inte redan har 80% svart i min garderob men tjejer jag trivs ju så bra i svart och färg får ni se på mina naglar ju!





Av Yazz - 28 juli 2009 09:56

Först är man hösttrött, sen är man vintertrött, vårtrött OCH nu kommer uttrycket sommartrött oxå! När ska man vara pigg???Ska man behöva sova några år i ett sträck för att vakna av sig självt och vara pigg och utvilad?


Imorse slängde jag på mig en cerise topp och fick ner ett cerise OPI nagellack i väskan. Jag hann bara komma till jobbet innan mina kollegor började snegla på mina naglar för att sen försiktigt kommentera det oranga (gårdagens lack)färgvalet till den rosa toppen....MEN tjejer då, tror ni inte jag har bättre koll än så svarade jag och tog fram dagens färg och lackade på!



Av Yazz - 27 juli 2009 21:35

Idag kom min kollega Cats tillbax ifrån sin semester så nu är ordningen återställd igen efter tre veckor. Hon sitter bord i bord så vi sitter och snackar om allt möjligt knasigt vi bara kan komma på att prata om, helt utan gränser och hämningar mot övriga kollegors skräck som ofrivilligt hör oss.(även om jag tror att de roas en hel del av alla knaserier oxå)

Dagens ämne spårade ur totalt så det kan jag inte skriva om här, bloggen stängs väl av då! Jag fick tom byta ämne för jag trodde jag skulle spy till slut......:)

Vi brukar dagligen googla på nåt sjukt ämne eller en person, hon kallar mig Miss Marple för jag hittar alltid va vi söker! Ibland hittar vi sånt vi inte alls sökte på tex så sökte vi efter könsbyten och hittade könsbyten på hästar......ingen trevlig syn....hur vi ens kom in på det ämnet vet jag inte men det visar lite på va vi kan komma att prata om på dagarna!Från att ha kallats Moder Theresa är jag nog mer lik Dr Ruth/Dr Phil/Ms Marple av allt googlande med Cats!


Och så har vi en timmes maratonshopping på luchen varje dag, idag blev det ett par skoooooor ifrån Miss Sixty till mig!!!!

Kom in i butiken och såg skorna som till min stora glädje som var på rea, -50%. När jag står och provar de kommer tjejen i butiken fram och viskar att de snart ska ha -60% i butiken så jag kunde få samma rabatt. Iskallt blir jag så klart gladare men upptäcker ett liiiitet märke i skinnet som jag påpekar och vill hellre ha ett par nya. Det fanns inga andra som passade mig så hon erbjöd mig -70%. Jag betalar skorna och går ut med ett litet leende på läppar, för jag vet ju nåt som hon inte vet....att min pappa är skomakare och att jag hade tagit skorna även för -50%. Så ett gott råd till alla shoppare håll huvet iskallt så får man som man vill och ibland tom bättre där till.


Dagens färg var orangemetallic ifrån Make-up store, ett av mina favoriter!



Av Yazz - 26 juli 2009 17:28

Imorse när jag vaknade kom jag på att jag hade tagit med mig Snäckan till festen. Så det var bara att snällt åka kommunalt in till stan och hämta henne. Ensam i stan en hel natt, stackars liten, jag kände mig som en dålig ägarinna....

Jag fick sällskap av min granntjej så det blev en trevlig söndag med pizza och shopping, dock inget nytt nagellack till hennes stora besvikelse :)


Snäckan har varit min i snart ett år och bland det bästa som hänt mig sen jag flyttade till Stockholm. Självklart döpte jag henne samma dag! Med henne öppnades en helt ny värld för mig, inga fler SJ-resor ner till mina föräldrar eller släpa packning hit och dit. Fattar inte hur man kan vara utan bil i den här stan. Frihet utan gränser när som helst på dygnet. Snäckan & Jag!

Med tanke på att jag är ett sånt plåtluder (vänder mig om efter snygga bilar och drömmer mig bort) borde jag kunna mer om Snäckan. Just nu låter hon lite konstigt när jag kör och kan inte fatta vad som är fel. Ska lämna över henne till min pappa nästa vecka så får han fixa till henne och även fylla på det han sa att jag skulle göra för flera veckor sen.....:)

På tal om plåtluder hade jag en chef som körde Porsche, jag tjatade dagligen om att jag ville köra den, bara en LITEN sväng. Han tvärvägrade så klart...tills vi en dag blev oeniga om en sak och jag fick honom att slå vad, vann jag skulle jag få köra hans bil. Vann självklart vadet, gick glatt och tog hans nycklar för en sväng efter jobbet. Körde ut bilen och fick gasa på. Jag var hur lycklig som helst men ska nog tillägga att min chef satt bredvid likblek och livrädd....jag va 20år och hade precis fått mitt körtkort!!!


Av Yazz - 26 juli 2009 12:52

Det blev inte korall igår....15min innan jag ska iväg känner jag att jag inte trivs i den toppen så jag sliter ut resten av garderoben i jakt efter nåt annat. Hittar en lila topp istället. På väg ut inser jag att jag har korall naglar till en lila topp, vilken inte va det snyggaste så i all stress åker den färgen av och ett mörklila lack landar i väskan. Väl på festen, innan de andra gästerna har anlänt sitter lilla jag och panikmålar mina naglar :)

En lyckad kväll med mkt kackel blev det. Lilla söta värdinnan och jag fick den brillianta idén att blanda goda drinkar( som jag generöst spetsade till lite väl mkt inser jag idag).

Dessvärre blev det inte så mkt bilder på naglar, efter dessa drinkar hade jag glömt bort alla färger och min kamera och minglade glatt runt istället. Sorry :)


För att klargöra uttrycket "trasiga dockan" uppfanns det för några år sen när vi varit på Lindish bröllop. Efter festen satt vi några tjejer på väg hem, kl var ca 0500 och vi alla var helt slut så klart. Jag satt i baksätet, hade dragit ut lite spännen på håruppsättningen för att kunna halvligga lite bekvämare.
Tjejen som körde, Pochahontas, vände sig om för att kolla om jag hade somnat och säger spontant " Herregud du ser ut som en trasig docka!! " och det var precis så jag kände mig i min fina klänning, halvt utsläppta hår och min trötta kropp!


Av Yazz - 25 juli 2009 14:06

Efter att ha slitit ut halva garderoben hittade jag tillslut kvällens plagg och därmed även dagens färg. Korall/rosa!

Det blir en hemmafest hos min lilla söta vän med ca 18andra tjejer. Trevligt tänkte jag och fick genast iden att kolla in hur många av dessa tjejer som är lackade ikväll. Efter några glas vin kanske jag kan övertala alla lackade tjejer ställa upp för en färgglad bild för er! :)





Av Yazz - 24 juli 2009 18:32

För att ni ens ska förstå hur galen jag är i nagellack visar jag här stolt upp min fina guldbox. Nyligen fick jag slänga bort 3st för att snyggt få plats med alla i samma box....tills jag hittar en till guldbox för att fylla på med nya.

Dessutom har jag 5-10st lack i skåpet på jobbet samt 5-10st hemma hos min mamma oxå, vill ju inte riskera att va helt utan vilket jag nästan aldrig är för mina naglar VÄRKER när de är nakna.

Det är mest på jobbet jag målar naglarna(trots en hel del protester om att det luktar), där sitter jag still vid min plats och riskerar inte att förstöra ytan. Hemma flamsar jag mest runt och skrapar i överallt. Ni ska se min kylskåpsdörr....börjar se ut som ett konstverk!

För mig är det inte bara färgerna och fina naglar som är grejen utan det är min dagliga terapi, komma ifrån 30sekunder och tänka på nåt annat. Vissa röker-jag målar naglarna!


Av Yazz - 24 juli 2009 12:46

Dagens hemlighet...jag har 5 små flickor som gör mig såååå glad. När jag är stressad, uttråkad, irriterad eller arg behöver jag bara se på de för att påminna mig själv hur sjukt barnslig jag är och vips så har jag glömt bort det som har stört min balans! :)


Tjejerna fick jag av en kollega som köpt de i Budapest och det första jag gjorde va att plocka upp och namnge alla 5. Jag älskar nämnligen att namnge saker, då blir de mer egna och personliga på något sätt.(Oxå en ganska barnslig grej kanske men allt som får mig att skratta är tillåtet)


Babushka, Marushka, Natasha, Olga och så lilla Irina som är minstingen utan ögonbryn.


Mina naglar är fortfarande diskret ljusrosa och det får de vara idag för imorgon är det fest och då blir det en annan färg!

Presentation

Omröstning

Va vill ni läsa mer om på bloggen?
 Nagellack
 Vardag
 Shopping
 Andlighet/Horoskop
 Varationen är bra som de är.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Juli 2009 >>>

Senaste inläggen

Arkiv

Besöksstatistik

Kategorier

Länkar

Vädret

Väder Stockholm

Översätt/translate

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards