Alla inlägg den 29 mars 2010

Av Yazz - 29 mars 2010 22:17

....klickar och klickar, länkar sig vidare 20ggr om och rätt var det är hittar man precis vad man söker efter:

       

Helt ärligt!!!!Hur jag hamnade på den här människas blogg kanske ni kan lista ut men hur fan tänkte hon????Om ni NÅGONSIN ser mina naglar ens målade med två prickar för ögon har ni alla min välsignelse att att slå ner mig totalt!


Ibland kan jag surfa och surfa tills jag blir yr av alla sidor och all information man kan hitta. Sen när man vill tillbax till en bra sida hittar man självklart inte tillbax....

Men allt detta surfande har lett till mitt trojanska besök som fortfarande verkar trivas i min dator, så jag försöker febrilt få bort de efter en veckas slit.

Nu är jag inne på mitt tredje virusprogram så jag hoppas detta funkar nu. Plus att jag vet ju var de kommer ifrån så när jag ska in på just den sidan måste jag gå in via google chrome, då funkar det! Inga trojaner i världen kan hindra mig ifrån att kolla på min serie!


Nu ska jag och mitt nyfärgade hår gå lägga oss! Gonattis!


Av Yazz - 29 mars 2010 14:25

En av fördelarna med att bo i Sthlm är det alltid händer nåt här och nyfiken som jag är måste jag alltid se va som händer.

Idag var det värdetransportrån på Götgatan så det susade förbi poliser från alla håll och kanter och så en helikopter som cirkulerade över vår byggnad 2timmar. Som om rånarna är kvar i området liksom.....

Vi va snabba att ta reda på va som hänt och började diskutera varför man i hela världen vill jobba som väktare för värdetransporterna? Varför utsätta sig för att vara rädd hela dagarna på jobbet och riskera sitt liv på det sättet....?Å andra sidan varför blir man polis, brandman eller socialarbetare? De lever oxå farligt hela tiden....crazy people!


  

Presentation

Omröstning

Va vill ni läsa mer om på bloggen?
 Nagellack
 Vardag
 Shopping
 Andlighet/Horoskop
 Varationen är bra som de är.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4 5
6
7
8 9
10
11
12
13 14
15 16 17 18
19
20
21
22 23
24
25
26 27
28
29 30 31
<<< Mars 2010 >>>

Senaste inläggen

Arkiv

Besöksstatistik

Kategorier

Länkar

Vädret

Väder Stockholm

Översätt/translate

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards