Alla inlägg den 31 mars 2010

Av Yazz - 31 mars 2010 12:42

Nu har jag fastnat igen...i fallet om Linda Chen och Mats Alm. Rättegången pågår och idagarna är det Mats Alm som är helt i fokus. Jag följer detta överallt, aftonbladet, flash och svenska mord. Helt stört att vi slösar vår tid på att lyssna på en så störd människa som ljuger och ljuger så han själv faktiskt tror på det hela. Enda gången han visar känslor är när han berättar om hur polisen dissade honom när han ringer in samtalet en söndagmorgon om att hon inte kommit hem en lördagnatt. Vem i hela världen ringer in ett sånt samtal??"Hej, min tjej har inte kommit hem ifrån krogen...???" Självklart säger polisen nåt i stil med att "ja, hon kanske sover borta....?" Ingen ringer polisen om man inte redan vet att hon är död...man väntar tills det gått lite fler timmar och fått bekräftat av alla andra i ens omgivning att ingen sett eller hört ifrån henne. Det var ju inget barn som försvunnit.

Hur som helst är det som är värst med hans lögner att han spelar upp detaljerna som om han skriver ett manus till en dålig actionfilm. Det hela är ett stort hån mot hennes familj! Och hans familj som självklart inte vill tro att han faktiskt haft ihjäl en människa.

Jag tvekar inte på att det är nånannan än Mats själv som tagit livet av Linda. Nån kinesisk maffia skulle inte köra runt honom i 3dygn, mata honom m friterade räkor för att sen slänga ut honom i skogen, vid Lindas sargade kropp. De hade nog styckat honom redan hemma, istället för att slösa sin dyrbara tid på en looser, helt utan mening enl Mats själv.

Det som säger emot honom helt och fullt är att han redan samma dag som hon "försvann" och fram till sitt egna "försvinnande" suttit online på svenskamord och diskuterat sitt egna case......alla dessa historier han kör i rätten är teorier folk larvat sig med på Flash och svenska mord....

Det finns inga bevis på var hon blivit mördad eller hur hon dog, så har han lite "tur" släpps han väl som så många andra som ljuger sig fria......

    



Presentation

Omröstning

Va vill ni läsa mer om på bloggen?
 Nagellack
 Vardag
 Shopping
 Andlighet/Horoskop
 Varationen är bra som de är.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4 5
6
7
8 9
10
11
12
13 14
15 16 17 18
19
20
21
22 23
24
25
26 27
28
29 30 31
<<< Mars 2010 >>>

Senaste inläggen

Arkiv

Besöksstatistik

Kategorier

Länkar

Vädret

Väder Stockholm

Översätt/translate

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards