Alla inlägg den 11 april 2010

Av Yazz - 11 april 2010 19:48

Det är inte många som sett mig så här naken......visst ser det skumt ut??

Istället blir det mer färg på min sovrumsvägg till sommaren för taveltjejen har återkommit att hon gärna målar mina tavlor men först efter sitt bröllop i maj!!Inga problem för den väggen har varit helt tom så länge nu så jag kan gott vänta ett tag till!

Av Yazz - 11 april 2010 15:36

Varje år fixar jag till min balkong tidigt iom att jag har sol från tidig morgon till sena kvällar. I min balkonglåda har jag odlat en sommaräng med en massa olika småblommor, dock har jag lådan stående på golvet iom att jag inte får ha den hängande utanför, kinkig hyresvärd som säger att lådan kan ramla ner i huvet på någon, men under mig har jag bara sten och gräs och ingen trotoar. Men men orkar inte med henne så den står som sagt på golvet och där ska det odlas nåt fint iår med.

Idag åkte jag till Bauhaus för att köpa blommor, jord och nya krukor men jag va inte den enda som hade tänkt göra fint hemma. Hela varuhuset såg ut som ett slagfält, folk överallt, blommorna såg ut som att det varit med om en hård vinter och jorden va slut. Så jag vände och får ta en ny sväng i veckan då jag hoppas det är lugnare och de hunnit få in lite mer varor.

Vid denna tid varje år brukar jag även plantera om alla mina blommor. Intresset för mina blommor har kommit med åren, antagligen för att min mamma alltid har haft en trädgård inomhus. Jag har alltså inte alltid varit snäll mot växter...

När jag var i sena tonåren var mamma bortrest 14dagar, hon tjatade om att jag skulle vattna alla hennes blommor medan hon var borta. Detta betydde att jag skulle vattna, spraya och gärna prata med de oxå. Dagen hon kommer hem, hör jag pappas bil köra upp till huset och springer fram till fönstret för att kolla ut, hör hur det prasslar till och kollar ner på den vissna blomman och får PANIK!!!Jag hade inte vattnat de en enda gång på 14 dagar...och det var så klart det första mamma lägger märke till när hon kommer in. Blommorna är hennes liv!

Det är söndag och därmed vilodag för både mig och mina naglar, jag har lackat av de, filat, oljat och lackat på förstäckare. Ny dag imorgon, nya färger i veckan.

  


Presentation

Omröstning

Va vill ni läsa mer om på bloggen?
 Nagellack
 Vardag
 Shopping
 Andlighet/Horoskop
 Varationen är bra som de är.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6
7
8 9 10 11
12 13
14
15
16
17 18
19
20 21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2010 >>>

Senaste inläggen

Arkiv

Besöksstatistik

Kategorier

Länkar

Vädret

Väder Stockholm

Översätt/translate

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards