Alla inlägg under november 2009

Av Yazz - 21 november 2009 16:46

Jag ska försöka att sluta skriva om mörkret vi fick ju trots allt lite sol idag. Hann dock inte njuta så mkt av den för jag jobbade. Har precis varit och handlat tillsammans med alla barnfamiljer som fick barnbidrag igår. Fattar inte att de åker och handlar med hela familjen och blir stressade över gråtade skrikiga barn, varför inte bara lämna barnen hemma med ena föräldern det måste ju faktiskt gå mkt fortare att handla själv? Eller är det ett sätt att hitta på nåt hela familjen en lördag?....

Nu har jag slängt in en panna med en massa grönsaker och kassler i ugnen, har ju börjat mitt nyttiga liv nu, so no more suger på ett tag. Veckan började jobbigt men jag tror kroppen redan börjar vänja sig utan det dagliga söt intaget den är van vid. Psykisk är jag inte på så bra humor speciellt inte när jag dessutom är hungrig efter mat men jag vet att jag kommer fixa detta för jag har klarar det galant förrut. När jag kommer upp till Gud ska jag fråga honom varför han gav mig ett sånt intresse för mat och sötsaker men inte en bättre ämnesomsättning?!Taskig kombination....


Eftermaten är det lördagsfika hemma hos HannaPanna och deras två barn, så jag får leka av mig lite idag. Funderar på att ta en långpromenad dit iom att det inte är så långt till henne, typ 40-50min promenad.


  


Av Yazz - 20 november 2009 12:55

Idag är det fredag och jag har fått ett svullet öga, tror det är en vagel, vet inte riktigt för jag har aldrig haft det förrut. Den syns inte men jag känner mig svullen. Har som vanligt googlat och fått veta att den är borta om 1-2dagar.


Förra året hade jag en massa konstiga symptom som jag googlade till att jag kanske hade blodbrist i kroppen. Läkaren tog det hela väldigt allvarligt och ansåg att jag skulle göra ett EKG för han misstänkte att det va nåt fel på mitt hjärta och att jag hade reumatism för jag sa att jag kände mig öm i kroppen. Jag försökte hela tiden avbryta honom med att jag trodde jag hade blodbrist iom att jag lämnar blod var 3månad.

"Jag har väl inte utbildat mig för att du ska ställa din egna diagnos via Google?"

Nä sa jag och kände mig dum men det slutade med att jag fick lämna en massa tester som inte gav nåt resultat. I hemlighet började jag ändå äta B12 tabletter som finns receptfria på apoteket och mådde bättre redan efter några dagar. Nån månad efter det var det dax för mig att lämna blod igen men kunde inte lämna då mina blodvärden va dåliga och sköterskan kom fram till att jag inte skulle lämna blod då mitt blod inte vill återhämta sig så snabbt som det krävs för att va blodgivare. Synd tyckte hon då jag har en blodgrupp som är väldigt ovanlig.

Så ni som har bättre blodvärden än jag har ett stort ansvar nu. Bara att traska iväg till närmaste blodcentral!


  




Av Yazz - 19 november 2009 19:58

Hösten innebär inte bara regn och mörker utan även enorma mängder av shopping för mig. Köper allt jag kommer över och inbillar mig att jag behöver de. Igår hittade jag en massa roliga inredningsbutiker på Hornsgatan och runt Mariatorget....tyvärr för där hittade jag de finaste golvljustakarna. Som jag nu vill ha så klart, tillsammans med alla andra kläder, skor, jackor, väskor.....suck. Tur det inte är lön riktigt än för tills dess har jag glömt allt jag vill ha.


Nu är det Ghostwhisperer som gäller.


  

Av Yazz - 19 november 2009 11:34

....var är världen på väg när man godkänner sånt här istället för att hjälpa henne komma vidare och bevara deras minnen som de var. Nu skapar hon minnen med honom trots att han inte finns här längre....

 

  

LONDON. Tvåbarnsmamman Magali Jaskiewicz, 26, gifte sig med fästmannen Jonathan George, 25.

Men omständigheterna var inte helt optimala.

Han var död sedan ett år.

Jonathan George omkom i en motorcykelolycka bara två dagar efter att datumet för bröllopet med fästmön Magali Jaskiewicz hade spikats.

Trots det blev hon officiellt hans änka vid en bröllopsceremoni i franska byn Dommary-Baroncourt, Lorraine, i helgen.

Brudgummen – ett foto

Jaskiewicz var klädd i vit klänning och slöja, brudgummen representerades av ett stort inramat färgfoto, skriver Independent.

Ett antal vänner och anhöriga bevittnade högtidsstunden som avslutades med att hon placerade en blombukett på sin döde makes grav.

– Jag är inte riktigt på humör för en stor bröllopsmottagning så vi kommer bara att dricka en kopp kaffe och jag vill tacka alla som har stöttat mig, sa den nygifta änkan.

– Under alla dessa månader har jag inte hört någon säga någonting negativt om vad jag planerade att göra.

Enligt en relativt okänd paragraf i fransk lagstiftning är det tillåtet att gifta sig med sin avlidne partner om det finns klara bevis för att det fanns bröllopsplaner innan dödsfallet, skriver Daily Mail.

Fick särskilt tillstånd

Den 26-åriga tvåbarnsmamman kunde påvisa att hon och fästmannen hade bott tillsammans sedan 2004. Att de hade gemensamt bankkonto. Och visa ett foto på bröllopsklänningen hon hade köpt.

President Nicholas Sarkozy beviljade henne det särskilda tillstånd som behövdes för giftermålet.

Borgmästare Christopher Caput, genomförde vigseln.

– Det är en riktig kärlekshistoria,sa han.

Av Yazz - 18 november 2009 13:00

Imorse när jag var på väg till jobbet kändes det som om det skulle bli en fin dag med sol och plusgrader. Så kände jag när vi gick på lunch men ångrade mig genast när jag kom tillbax som en blöt katt....Rynkar på näsan

Nu kommer jag hålla mig inne resten av dagen och kvällen kommer gå i mörkrets och levandes ljusets tecken(med andra ord ska jag tvätta och städa och försöka hinna med att handla oxå).


  

Av Yazz - 17 november 2009 21:23

Nu ligger jag hemma framför tv:n och kollar på Desperate Housewife, asmätt och irriterad.

Vi va 5 tjejer på Texas Longhorn Slussen och jag ångrar att jag tjatade mig till att få gå till detta så omtalade ställe.

Servicen va så dålig att jag bara bli irriterad över bemötandet av en av servitriserna. Jag ville tom gå till Esperia som ligger mittemot mot de andra ville stanna för de hade ställt sig in på den maten.

Det finns sååå mycket restauranger i den här stan så konkuransen är så stor att man tycker att restaurangägarna borde ha bättre koll på sin personal och deras humör men men nu vet jag och kommer inte gå dit igen.


På väg hem i tunnelbanan hörde jag den roligaste dialogen mellan två tjejer runt 17-18år. Den ena ska förhöra den andra i ett skolarbete som den första tjejen gjort.

-"Men Gud va träffstavat det är, hur kan du stava så bra??!!!"

-"Ehhh vadå?Jag har ju rättstavningsprogram, det är ju jätteenkelt....?"


My gooood tänkte jag som gjorde alla mina arbeten för hand, vi hade inte ens internet på den tiden än mindre google. Tanken slog mig att de som växer upp nu inte behöver tänka så mkt själva utan kan koncentrera sig på sig själva och sina känslor. Vi andra pluggade som dårar då och vill bara ha kul nu. Cool Läste att just 70-talister fortfarande kollar på animerat på bio när inte ens tonåringarna gör det idag. Jag älskar tex Ice age. Vi fattar tydligen fortfarande inte att vi är vuxna...kan det stämma på mig kanske? Har jag fortfarande det unga tänket kvar fast jag är vuxen? Humor? Knasiga klumpigheter som jag själv kan skratta åt? Bloggar? Ja jag är 70-talist och jag är glad över det!




Av Yazz - 17 november 2009 16:36

....som tycker att tiden går sjukt sakta idag???!!! Hungrig och pratsjuk är jag oxå....


  

Av Yazz - 17 november 2009 11:34

Grå och trist tisdag som ska förgyllas med en tjejkväll på Texas Longhorn. Jag ska gå loss på ribbsen med mina nymålade naglar, med ett av mina Münchenlack. Resan känns redan som långt bort....jag skyller minnet på mörkret.  

MMS-bloggning  



Presentation

Omröstning

Va vill ni läsa mer om på bloggen?
 Nagellack
 Vardag
 Shopping
 Andlighet/Horoskop
 Varationen är bra som de är.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13
14
15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< November 2009 >>>

Senaste inläggen

Arkiv

Besöksstatistik

Kategorier

Länkar

Vädret

Väder Stockholm

Översätt/translate

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards