Alla inlägg den 21 februari 2010

Av Yazz - 21 februari 2010 18:39

Snö, snö, snö och snö! När ska det ta slut??Börjar ledsna över att vädret begränsar mig....inatt kände jag att sista flingan hade dalat ner över mitt tålamod! Hela helgen har jag kört Snäckan med rädsla för vi hela tiden har kört fast överallt, när vi kom hem inatt fastnade vi i en driva på väg in i min parkeringslucka. Det tog ca 30min av ilska, slit och verktyg som ett paraply och en sopkvast innan vi lyckades få in henne i luckan. Ännu mer irritation när man ser grannarna kolla ut och på oss istället för att öppna fönstret och fråga om de kan hjälpa till!!!Det var ju ändå mitt i natten och det snöade fortfarande en hel del. Nu står bilen ändå i sin lucka och där lär hon få stå tills det blir vår eller tills hyresvärden tar sitt ansvar och skyflar bort snön.


För att berätta mer om min underbara tjejhelg så har tiden gått så fort men vi har hunnit med ganska mkt och träffat en massa folk. Fredagen var vi hos Dandan och hade även deras sällskap under dagen på lördagen då det blev mer shopping. Vi avslutade shoppingturen med att Pocahontas fick en makeover hos sin kompis som kapade hela håret på henne. Det blev riktigt snyggt, en page med kort lugg. Blev så sugen på en dramatisk förändring jag med.

Kvällen avslutade vi med en tjejmiddag hemma hos Lindisch,där vi åt så mkt så vi fortfarande va mätta när vi vaknade i morse....  


Idag blev det lunch i Farsta innan det var dax för Pocahontas att flyga tillbax ner till Skåneland igen. Jag hoppas hon kommer snart igen annars får det bli en tur för mig att åka neråt.


Helgen har handlat om att umgås och shoppa och det har vi verkligen lyckats med....speciellt jag. Det blev 2 klänningar, en vårjacka, nattlinne, nagellack och lite heminredning.

  

Presentation

Omröstning

Va vill ni läsa mer om på bloggen?
 Nagellack
 Vardag
 Shopping
 Andlighet/Horoskop
 Varationen är bra som de är.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4 5 6 7
8
9
10
11
12
13
14
15 16 17 18 19
20
21
22 23
24
25
26 27 28
<<< Februari 2010 >>>

Senaste inläggen

Arkiv

Besöksstatistik

Kategorier

Länkar

Vädret

Väder Stockholm

Översätt/translate

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards