Alla inlägg under december 2009

Av Yazz - 15 december 2009 10:52

Nu är vintern här på allvar! Det är såååå mysigt när man sitter inne och tittar ut men så fort Yazz går utanför dörren händer detta....

  

Denna gång precis utanför hemma hos mig, mitt framför en tjej som var ute och rastade sin hund. Hon frågade hur det gick och mitt buttra spontana svar blev: Jag börjar bli van, detta händer hela tiden numera!" Hon tröstade med att det alltid va halt upp hos oss på berget där vi bor, det sandas inte förrän tillräckligt många har klagat. Ungefär samma sak som att de inte klipper det höga gräset vid det lilla skogspartiet under sommaren förrän det skett en våldtäckt där.

Dagens halkolycka var inte ens i närheten av den jag lyckades med förra veckan men jag har ont i min hand och min ena sida. Ska nog lämna in en ansökan om att få jobba hemifrån resten av vinter så jag inte behöver gå ut alls. Så kan jag gå upp till tanten över mig och fika när jag vill ha sällskap. Lagom till sommaren kommer jag fortfarande sitta inne för då är jag väl stor som en valross och kommer inte i min biniki, så lika bra att alltid sitta inne vinter som sommar.

På tåget imorse satt en ung mamma och tittade ut över vattnet under Skansbron, beundrade utsikten och vinterlandskapet och peppade sin son som va ca 2år. "Kolla va fint det är med snö, gubben det är nu det roliga börjar, det är nu man kan åka pulka, kasta snöbollar och bygga snöbgubbar! Visst är det fint och visst ska det bli kul älskling???!!!" Mamman va helt lyriskt medan lilla sonen mest satt uttråkad och likgiltig...och jag kunde faktiskt känna med honom......hur kul är det att ramla varje dag liksom??!! Klarar mig utan det där snöbollskriget och den där fula snögubben.  

Av Yazz - 14 december 2009 19:10

Brunt är stilrent och klassisk men nu vill jag ha galna rosa färger kommande veckan. Har en aningens fler rosa nyanser än 6st lack men denna vecka får det bli de starka cerisa/rosa som lackas på, mest för att färga till mörkret och kylan. Höll på att vurpa idag igen men nu är det iam fall halt ute det var det ju inte förra veckan när jag slog mig rejält. Min massör undrade idag va i hela världen jag gjort som va öm över hela ryggen och nacke....


Nu är det min älsklingsserie på tv så jag är long gone for now.....


  

Av Yazz - 14 december 2009 15:38

  

Av Yazz - 13 december 2009 18:43

Tagit en vilopaus ifrån mitt stickande för att skriva lite åt er.   

Träffade Mii vid Infra city och åt lite lunch, råkade även gå in i en inredningsaffär där jag hittade en väldigt rolig grej jag inte kunde motstå. Ska lägga ut bilden på skylten här varje gång jag ska iväg och shoppa.

    

Hittade även en cool bur i form av ett slott som man kan hänga i taket med en blomma i men kunde inte komma på hur i hela världen jag skulle få upp den men vill så gärna ha en sån i köket, den skulle verkligen passa där. Kommer jag på hur jag ska få upp den köper jag den nästa vecka då vi har en dejt till på samma ställe igen. Jag har nämnligen träffat upp henne för att få smycken som jag ska visa på jobbet imorgon. Som vanligt var den en massa nya smycken som jag föll för.....

Nu är det Gossip och stickning som gäller resten av denna söndag kväll.

Av Yazz - 13 december 2009 10:39

Jag kan inte sluta sticka. Det har verkligen blivit som en drog, satt frenetisk hela kvällen igår tills ögonen gick i kors. Hann ta en bild på veckans sista bruna färg men kunde inte avbryta för att lägga upp den till er. Nu sitter jag och sneglar på stickorna och vill så gärna sticka några varv till innan jag ska iväg men risken är att jag kommer sent till Mii, lär inte va så poppis. Vi ska ses på halva vägen mellan Sthlm och Uppsala, shoppa och fika.


  

Av Yazz - 13 december 2009 10:29

  

Av Yazz - 12 december 2009 12:37

  

Av Yazz - 11 december 2009 11:30

.....och så är det ömma leder och knä idag. Har inte sovit nåt inatt för jag har ont i hela kroppen efter fallet igår. Mitt knä är svullet och har nästa träningsvärk i magen men vet inte om det beror på fallet eller om det va av allt skratt igår pga fallet. Svor på att aldrig ramla ever again.......synd att jag troligen kommer bryta även det löftet för det är som att lova fred på jorden när det kommer att lova att heffaklumpen aldrig ska göra sig illa igen.  


Julbordet var det roligaste på länge med mat och italienska julklappslekar. Jag kammade hem det jag vill ha på bordet, ett salt/pepparkar i silikon.

  (mina är svart/vita)

Leken går ut på att alla köper en julklapp var för en bestämd summa, sen slår man tärningar och varje gång man slår ett par får man ta ett valfritt paket ur högen. När alla paket är tagna, öppnas alla och sen går leken in i fas två. (vissa fick 4-5 paket medan jag inte fick nån).

Fas två går ut på att alla börjar slå tärningarna igen och för varje par får man ta ett paket ifrån nån annan, det är här det roliga börjar, fullkommligt krig om vissa populära presenter som vin, trisslotter, godisstringtrosor och salt/pepparkaret. Denna del är tidsbesämd på 20-30min. Sista delen går ut på att alla som inte har en present alls får gå ta nånannans, detta pågår tills alla har en present var. Det här var verkligen hur roligt som helst och kommer troligen bli en tradition här.


Kvällen avslutades på Intiman och Christmas Comedy Club. Helt galet roliga killar spec Özz och Måns Möller, jag skrattade så mkt så jag knappt kunde andas mellan skämten. Sånt här borde man faktiskt gå på mkt oftare, speciellt vi som bor i Sthlm och har möjligheten när vi vill.


  



Presentation

Omröstning

Va vill ni läsa mer om på bloggen?
 Nagellack
 Vardag
 Shopping
 Andlighet/Horoskop
 Varationen är bra som de är.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26
27
28 29 30
31
<<< December 2009 >>>

Senaste inläggen

Arkiv

Besöksstatistik

Kategorier

Länkar

Vädret

Väder Stockholm

Översätt/translate

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards