Alla inlägg under december 2009

Av Yazz - 8 december 2009 19:35

Idag fick jag ytterligare bevis på att min intuition ofta stämmer, OM jag verkligen lyssnar på den vill säga.

Detta är en dåligt exampel men ni kommer nog känna igen er och fatta va jag menar när jag säger att den första magkänslan oftast är den rätta.


Sen en vecka tillbax har jag letat efter en våg, en digitalvåg, efter att ha googlat runt lite bestämde jag mig för en Beurer digital som fått bäst i test.

Hitta en massa olika motiv men fastnade för en vit med en svart ros på. Men jag googlade vidare och hittade en hemsida där de va mkt billigare än alla andra sidor jag snubblat förbi. Hur som helst hade denna sida en massa andra motiv och jag fastnade på en helsvart med en vit blomma på. Kände på en gång att den skulle passa bra i mitt svarta sovrum, under sängen. Frågade runt va andra tyckte och fick svar att den vita m svarta rosen va snyggast och att den svarta kanske skulle se dammig ut oftare. Tvekade en stund för jag ville ha den svarta men förnuftet vann över intuituionen och jag beställde den vita med svart ros.

Jag betalade och fick en bekräftelse om att varan skulle skickas inom 1-3dagar men idag fick jag ett mail om att rosen var helt slut och inte skulle komma förrän om 2v.....jag vill ju ha en våg nu!

Så jag ringde för att kolla om den andra fanns, killen sprang runt och kollade en stund och hittade EN sista i svart! Så klart, tänkte jag och sa att jag ville ha den. Den var ju min magkänslans val och jag ska få den senare i veckan.


Dagens kloka ord är alltså gå på din magkänsla och inte ditt förnuft, det är när man går på magkänslan man landar rätt. Går man på nån annans magkänsla eller fattar beslut utan att riktigt vara med på det egentligen så vänds ödet till rätt bana förr eller senare på ett eller annat sätt. Get it?!


    

Av Yazz - 8 december 2009 15:21

Alla pratar om muppen Tiger Woods. Tror det går hett till i hans exklusiva hem just nu. Senaste nytt är att en kvinna är förd till sjukhuset ifrån hans hem men inget om vem denna kvinna är och varför.

Förra veckan uppdagades det att han har lite för kul trots sitt löfte om evig trohet till Elin. Inte bara brutit löftet en gång utan hela nio ggr med nio olika tjejer, va man vet än så länge. Kanske är kvinnan han skickat till sjukhuset inatt tjej nr tio? Elin har tydligen flyttat ut redan och jag hoppas hon inte flyttar in igen. En gång otrogen....nio ggr otrogen, right?

  


Hur som helst har jag en annan teori om va som kan ha hänt i familjen Woods liv senaste tiden. Elin är ju en söt, blond och väldigt exotisk tjej som är väldigt eftertraktad i USA. Hon gifte sig m Tiger för pengarna(inte det var det hans utseende iaf)skaffade sig 2 barn med honom för att säkra sin och sina barns ekonomi. Hon är bara 29år och inser att marknaden är hur stor som helst men hur ska hon ta sig bort ifrån honom och få en förmögenhet på köpet?

Jo, hon anlitar nio stycken tjejer i olika åldrar, betalar de 7miljoner var om de säljer sig själva och berättar liknande storyn om att de har haft sex m Tiger. För att det hela ska vara trovärdigt skickar Elin även sms till samtliga tjejer ifrån Tigers mobil. När det hela uppdagas som att Tiger varit otrogen flippar Tiger av fullkomlig frustration och inser att ingen kommer tro på hans oskuld. Han super sig full och sätter sig i bilen, krockar och går sen ut i media och ber om ursäkt men fattar inte riktigt vad som hände i hans perfekta lilla liv. Elin plockar sina saker, sina barn och flyttar ut och väntar tyst på skiljsmässa och alla pengarna hon nu kommer kunna håva in. Tiger själv känner att om hela världen ändå tror att han är en sexgalning kan han lika gärna vara det och bjuder hem en tjej men leken gick lite till överdrift så nu ligger den stackars tjejen på sjukhus.


Fortsättning följer.....

Av Yazz - 7 december 2009 13:26


Inleder denna veckan med att övergå ifrån röda lackveckan till bruna lackveckan. Kände inte för lila så det får bli en annan gång. Idag är det en trevlig måndag för idag är det min älskade serie på tv men jag ska försöka hinna åka handla innan den börjar. Ska försöka hitta ett snyggt garn till Pocahontas halsduk, det blir nog en mörkturkos/mörkblå nyans som är hennes färger.

Tycker fortfarande det är jättekul att sticka men börjar få ömma fingrar... 


Igår kväll blev det en rensning bland alla mina skor, slängde 5-6par skor tillsammans m en massa skokartonger. Hittade skor jag hade glömt bort att jag ens ägde....men nu vet jag och kommer använda de! Ska ge mig på mina garderober oxå så det blir en rejäl rensning där med! Jag älskar att slänga saker, jag mår så bra inombords av det. När jag bodde hemma brukade jag slänga och mamma plocka tillbax efter mig med de arga orden "den kanske kommer till användning nångång!!" Då köper jag väl nytt, hur svårt kan det vara?!

 


MMS-bloggning  





Av Yazz - 6 december 2009 17:12

Enligt bibeln räknas söndag som vilodagen då man inte ska anstränga sig alls, inte städa eller jobba, men räknas shopping som en synd på en söndag? Syndar jag lika mkt som de som jobbar en söndag? Jag får ställa frågan till Gud den dagen jag får tillfälle men så länge jag medvetet inte har syndat så är det OK att shoppa en dag som denna då det är mörkt, kallt och regnigt, eller hur?

Det enda jag gjort fel denna helg är att bryta mot mitt egna förbud att shoppa....men jag stod i kassan och en röst hördes inom mig. Det va Lindish röst som sa att hon aldrig förbjöd sin son någonting för det lilla han vill/önskar sig förtjänar han för att han är så snäll jämnt. Och han är verkligen jättesnäll. Och jag känner att jag oxå är jättesnäll så varför ska jag då förbjuda mig sånt jag tycker är roligt och sånt jag faktiskt behöver? Det räcker med mat/socker förbudet jag har nu, det skadar ju faktiskt mig kropp att gå upp och ner i vikt hela tiden så det förbudet är ju för mitt eget bästa, right? Alltså har shopping förbudet upphört from nu men mat/socker förbudet kvarstår ett tag till.



Idag har jag varit i Kungenskurva(kungens hora betyder det på ryska) med Arre och sprang även på Lindisch med familj så vi hann luncha ihop. En del shopping blev det så klart, kläder till jul/nyårs helgen och en liten skinnväska ifrån Oasis som jag ska ha till vardags. Blev även en tur till Ikea där jag tror jag har hittat en matta jag ska köpa, den är brunröd så jag måste börja kolla runt efter gardiner och kuddar som matschar innan jag slår till på mattan.


Nu är ska varva ner och kolla på Gossip Girl.  

Av Yazz - 5 december 2009 12:16

Satte upp det sista julpyntet idag(med tejp)köpte den i München och älskar den!

  


Va säger ni om min Amaryliis nu då? Den sköter sig ju helt självt och inte alls så svår att sköta som många påstod, de personerna har tydligen inte ens en gnutta grönt i fingrarna, den här blomman behöver ju knappt vattnas för att växa så fint och blomma ut.

  


Dagens färg är vinrött, veckans sista röda färg för imorgon tänkte jag vila naglarna iom att de lätt blir missfärgade av röda lack. På måndag börjar en annan färgvecka.

  



Av Yazz - 4 december 2009 22:18

Mätt, mätt och åter mätt!! Hade köpt räkor på lunchen idag men när det började bli kväll kände jag inte för att äta det ensam så jag bjöd in mig själv hos Arre som glatt tog emot mig.(hon hade inte så mkt val)

Köpte alla tillbehör, åkte dit, frossade räkor och halvkollade på Idol. Vi pratade mest som vanligt och det va trevligare än idol, som jag ändå inte följer mer än när det är auditions.

   Detta blev kvar av 1kg räkor......jag mår illa.....(nån som har den kommenteren ifrån mig förrut?)


På väg hem insåg jag hur vackert Sthlm är på natten, bländades så pass av skönheten att det höll på att gå riktigt illa i uppfarten till Centralbron......men men jag klarade mig, Snäckis klarade sig, jag sitter ju här och skriver några rader till er så allt är ju frid och fröjd! Right?!


Av Yazz - 4 december 2009 14:03



Fredag och fortfarande röda naglar, denna gång ljusröda.

Helgen är helt oplanerad så jag tänker göra det som faller mig in för dagen. men jag känner mest för att shoppa...köpte en fin top idag på lunchen i lavendel grått(som vanligt, min garderab är inte så färgglad därför är alltid mina naglar målade). Behöver börja inhandla lite julklappar men även en massa annat som jag behöver själv. Men visst f-n jag hade ju shopping förbud......  

Måste jag lämna tillbax toppen nu?  

Av Yazz - 4 december 2009 13:44

....leva i Japan! Älskar att allt är så tekniskt utvecklat och så organiserat! Och så har de:



Presentation

Omröstning

Va vill ni läsa mer om på bloggen?
 Nagellack
 Vardag
 Shopping
 Andlighet/Horoskop
 Varationen är bra som de är.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26
27
28 29 30
31
<<< December 2009 >>>

Senaste inläggen

Arkiv

Besöksstatistik

Kategorier

Länkar

Vädret

Väder Stockholm

Översätt/translate

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards