Alla inlägg under januari 2010

Av Yazz - 25 januari 2010 19:35

Här kommer man stressande hem för att snabbt äta, duscha och plocka lite innan min älskade serie börjar. Så här har mina måndagar varit i så många månader nu och de har varit heliga. Men idag...idag visar det sig att en konkurrerande kanal har köpt upp serien och kommer att visas där istället, en kanal jag inte har så klart!!!!!!!Jag vet inte hur många ggr jag sagt j-la ****** idag!!!!

Tack och lov för internet och alla underbart duktiga människor som laddar ner och delar med sig åt oss andra soom inte kommer kunna följa serien på tv, det är inte lika kul men kommer inte ha nåt annat val som det ser ut nu. Så nu får jag snällt vänta ett tag innan nån stjärna lagt upp den(tar väl nån timme efter att serien börjat).


Mina måndagar är förstörda....får sticka av mig min ilska i väntan på första youtubeklippet.....!!!!!

Av Yazz - 25 januari 2010 14:21

Imorse fick jag en inbjudan att följa med och åka skridskor till helgen. Va tror ni mitt svar blev? Ett långt hjärtligt skratt så klart! Jag kan ju inte ens gå med vanliga skor i lite snö ska jag då åka runt på en smal metallskena och göra glamorösa piruetter? NOOT!

Dessutom tyckte Lizz att vi skulle  vid Brunnsviken dvs ut på vatten, knappast sa jag för jag anser att det bara är självmordsbenägna männinskor som ger sig ut på isen. För några år sen var det en trebarnsfar som gav sig ut med sin MC och dog. Oansvarigt för nu är tre barn utan sin pappa, bara för att han ville köra på isen...pucko!

Så nej några såna dumheter följer jag inte med på Lizz, men vi kan säkert göra annat mer "säkert" till helgen!

  



Av Yazz - 24 januari 2010 10:31

Vaknade imorse av ett så oroligt sug efter tårta, framförallt nåt gräddigt. Kom sen på att jag hade drömt om ett långbord med bara efterätter....vi var en massa männsikor som gick runt och åt olika sötsaker och alla smakade himelskt goda. När jag började goggla efter en bild på bakelser till detta inlägg hittade jag en massa bilder på stickade och virkade bakelser!!! Helstört men det verkar finnas en marknad för att sticka bakelser....WHY???

Va har man de till liksom???OK att jag tycker det är kul att sticka men jag gör ju sånt man kan ha på sig och som värmer. Men en virkad bakelse?

       


Helgen har gått såååå fort igen, känns som jag inte hann göra nåt alls annat än sovit och stickat. Hann självklart med en massa folk och kackel med. Igår träffade jag även mina huliganer men de gav mig huvudvärk på 2 röda för det var precis innan läggdax för de. När vuxna blir tröttna blir vi dåsiga och sega men när barn blir trötta blir de som galna: "JAG TÄNKER ALDRIG SOVA!!!!" va det enda jag hörde de skrika och gråta igår. Självklart berodde det kanske lite på att de hade besök och ville va uppe lite längre men vi fick ingen lugn stund förrän vid 2230....sen va ju jag oxå helt slut.

En stor eloge till alla er föräldrar som orkar med detta så tålmodigt varje dag.....





Av Yazz - 23 januari 2010 00:33

När jag beslöt mig för att lämna Snäckan hemma denna helg tänkte jag mest på att slippa köra i mörkret utan sällskap och att mamma sa att jag inte fick komma hem om jag tog bilen i så dåligt väder. Fine, tänkte jag och bokade min biljett med ett tåg vid 18 så jag skulle slippa stressa efter jobbet. Väl på Centralen, som är platsen som Gud glömde, ser jag att MITT tåg är inställt. Jag går snällt till kundtjänsten och frågar när nästa tåg går och varför mitt är inställt. Jag tänker här att nåt kanske har hänt typ olycka på vägen eller vagnfel men va får jag höra....den är inställd pga vagnbrist!!!Hur f-n kan man ställa in ett tåg som inte finns???Hur kan man ens BOKA ett tåg som inte finns??


Jag blir ombokad att åka 2timmar senare....min första tanke var att jag skulle avboka helt och åka lördag morgon istället för jag kunde inte ens tänka tanken på att tillbringa 2 timmar på Centralen, jag verkligen hatar stället. En massa sunkmänniskor(pundare, alkisar, dealare)stället luktar och ser väldigt otrevligt ut allmänt. Det finns inte ens bänkar att sitta vid längre utan folk satt på sina väskor överallt. Den enda charmen är att man kan stå uppe vid klarabergsviaduktens ingång och kolla ner på alla människor i stora salen. Men tur man har vänner...jag övertalade Liz att komma och äta med mig innan hon skulle vidare hem så hon höll mig sällskap tills mitt tåg skulle avgå.


Tror ni jag kom fram den tiden som jag va beräknad när väl tåget avgick? Nääää för efter 15min kommer lokföraren på att han är på väg till Uppsala istället för mot Västerås!!!!!Så vi blir stående och får vända tåget för att åka tillbax och sen åka på rätt spår.....så SJ ska få sig en ganska trevlig reklamation!!!Och nästa gång åker jag med Snäckan eller inte alls!


Tur att jag slet med mig mitt vinröda garn och mina stickor så jag har nu påbörjat ett till projekt! 


Fler som ogillar SJ tydligen, hittade bilden på goggle...    

Av Yazz - 22 januari 2010 16:45

Vi alla har lyckats göra detta, mer eller mindre grovt pinsamt....


http://www.felsms.com/


Tack för tipset och skratten Lilla söta!



Av Yazz - 22 januari 2010 10:20

Äntligen fredag, denna vecka har känts väldigt lång och mkt har hänt. Åker "hem" till Örebro över helgen för att få rät på lite saker. Vet inte hur länge jag ska säga hem om Örebro men det kommer nog alltid heta hem för det är där jag är uppväxt och fortfarande har mitt flickrum som inte riktigt ser likadant ut som när jag flyttade men det är ändå samma rum.   


Igår träffade jag Lindisch och vi hoppade över strosandet på Söder och gick till favorit kinesen direkt. Kvällen handlade mest om att uppdatera varandra om vad som händer i våra liv, men hon flikade in att maten var jättegod för det var färska champinioner och inte förortschampinioner i maten, så det fanns inget hon kunde gnälla på. Personalen är helt underbara, vi satt i över 4timmar och hade ändå ätit klart redan efter 1 timme, ändå lät de oss sitta i 3timmar utan att störa oss med notan förrän vi själva sa till. Det är inte många ställen som är såna utan så fort man ätit tas tallrikarna bort och notan läggs på bordet....otrevligt. Dock kände vi att vi hade suttit lite för länge igår så vi saftade på med dricks innan vi gick. "Vi betalar för kaffet vi inte drack" tyckte Lindisch.


  

Av Yazz - 21 januari 2010 16:33

Ibland hittar man så sjukt töntiga saker på nätet så man inte vet om man ska skratta eller gråta. Idag blev jag bara chockad...ok att jag tycker om att sticka och att äta muffins men va f-n har tänkt ut detta......?



Ikväll ska jag strosa på Söder med Lindisch och sen kommer hela Söder höra vårt tjafs om var vi ska äta....det finns ingen på jorden som är lika kräsen på mat som hon.....va jag än säger kommer hon ha nån invänding och jag kommer tappa humöret av att jag är hungrig. Mat är nog det enda vi någonsin har bråkat om och vi har känt varandra hela vårt liv.     

Av Yazz - 20 januari 2010 20:57

Nu är jag klar med Julias stickegrej, det blev en halspolo stickad i totalt mörker. Jag har alltså ingen aning om den är för stor, för liten eller för perfekt. Det sista tror jag knappast ens själv på men hon får den imorgon och då visar det sig om hon kan använda den eller inte. Lilla Julia är 1,5år och har precis börjat på dagis, kaxigaste tjejen i världen i sin åldersklass tror jag. Hon kommer garanterat krossa många hjärtan om några år, dvs om mamma Lindisch ens släpper en killes blick förbi sina hökögon.

Nu ska jag påbörja nästa halsduk som är på beställning, denna halsduk har jag stora planer för. Ska även göra en halspolo i vinrött och en i mörk turkos. Jag har ju några månader kvar till nästa vinter så det är gott om tid. Kom på att jag ska sticka en orange halsduk oxå, när jag hittar ett snyggt garn till den.


Nu ska jag se klart på The princess and the frog....senaste Disney filmen. Ja jag vet jag är barnslig men jag behöver allt och va som helst som kan få mig på andra mer avslappnade tankar just nu. Och Disney blir man aldrig för gammal för....  

Presentation

Omröstning

Va vill ni läsa mer om på bloggen?
 Nagellack
 Vardag
 Shopping
 Andlighet/Horoskop
 Varationen är bra som de är.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5 6 7 8 9 10
11 12
13
14 15 16 17
18
19
20 21 22 23 24
25 26 27 28 29
30
31
<<< Januari 2010 >>>

Senaste inläggen

Arkiv

Besöksstatistik

Kategorier

Länkar

Vädret

Väder Stockholm

Översätt/translate

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards