Alla inlägg under januari 2010

Av Yazz - 20 januari 2010 09:12

Grattis Dandan till din lilla Lucas som tittade ut inatt!!! Du fick som du ville så nu börjar ni blir lite mer jämnfördelade i familjen   


  



Av Yazz - 18 januari 2010 19:26

Jag vet att detta är en nagellacksblogg, det var den tänkt som när jag skapade den iom att jag älskar att måla de sen jag var 4år. Men jag har kommit av mig sen i julas då allt hamnade lite i obalans i mitt liv. Jag sitter och blänger ner i min guldlåda och tycker inte att jag har nån färg som kan spegla mitt humör eller göra mig gladare för dagen....så jag lämnar de omålade ett tag tills jag är i balans igen. Hoppas ni inte är alltför besvikna. Ibland måste även solen gå i moln......

  

Av Yazz - 18 januari 2010 19:15

Dagarna går inte just nu, kollar på klockan 100ggr i timmen. Det är bara de kommande 2,5 tim nu som kommer gå fort för det är min älsklingsserie på tv nu.


Snabba cash var en bra actionfilm för att vara svenskt men det var inte samma Snabba cash som jag har läst. Kataktärerna var inte speglade så starka som de faktiskt är i boken, en massa viktiga detaljer som verkligen va deras personer var borta. Ni som inte har läst boken bör läsa den speciellt Stockholmare som är uppväxta i förorten och sedan härjat runt kring Stureplan. Man känner igen sig själv överallt och delvis in i deras liv med, inte den kriminella dårå men ni som läst fattar.

Efter filmen blev det middag på Kamarina, favoritgreken, vi rullade därifrån och jag var fortfarande mätt imorse.


Nu har jag kollat på 3 av de filmerna jag ville se för jag kollade även Sherlock Holmes med bra kvalitet i lördags via en streamad sida, tyvärr somnade jag sista 30min så jag vet inte hur filmen slutade och har inte orkat kollat om den. Men den var bra av det jag hann se innan jag la mig i sovställning i soffan och drog min lurvfilt om mig....misstag.   



Av Yazz - 17 januari 2010 14:01

Mår lite bättre idag, troligen för att jag ska få se Snabba Cash tillsamman med Lilla söta. Jag har ju läst boken men det är några år sen nu, fick mig många skratt och kändes nästan som att man kände killarna i boken. Vi har nog alla såna typer i vår umgängeskrets, såna som tror den snabba vägen är den rätta vägen.

Hoppas bara filmen är lika bra som boken och att de har uteslutit några av de alla grova svordomarna som fick tom mig att blossa, nästan så man ville skugga över orden i boken så man slapp läsa de.   

Efter filmen ska vi äta söndagsmiddag någonstans, valet hänger på vems mage som skriker högst.


  

Av Yazz - 16 januari 2010 19:07

Gabriels första stora dag efter den stora entrén i augusti då han föddes. Han trivdes bra med all uppmärksamhet idag men kollade lite snett på prästen då och då, han tyckte väl prästen va ganska töntig. Denna killen är den mest leende killen ever. Nästan så man vill göra illa honom för att se om han ens kan gråta, men det tänker jag inte göra så klart.....  

Dock var jag inte på mitt ess idag heller för jag mår fortfarande inte bra tyvärr. Sov 12 tim inatt men det hjälpte inte. När jag vaknar inser jag att allt är samma som när jag gick och la mig så inget känns bättre när jag vaknar. Men men även denna gång fintar jag nog.....

Har inte ens orkat ta hand om mina naglar denna vecka, de var grå i måndags och fick en röd/brun färg i tis och ser likadana ut än idag....har tom fått kommentarer om varför mina naglar ser så förfallna ut....folk är ju inte vana. Jag tar igen det så fort jag mår bättre!!!


Igår gjorde jag äntligen klart min halsduk, blev nöjd men nu är det ju plusgrader så i bästa fall kommer den till användning nästa vinter. Nu kan jag äntligen påbörja mina andra projekt!!

  





Av Yazz - 15 januari 2010 09:35

Träffade upp Lizz vid Vapiano vid Gamla stan igår kväll. Var inte helt kry men ville så gärna träffa henne så jag tog mig dit ändå. Vi valde Vapiano för att många pratat så bra om maten och vi ville testa det vi med.

 

DOCK blev upplevelsen inget jag kommer göra om. Man kommer in i en skolmatsal och får ställa sig i en av de många köerna med varsin bricka och välja sin mat av kockar(mattanter) som tillagade maten framför oss. Vid ingången får man ett kort som man registerar allt man "köper" för att sen betala allt på vägen ut. Maten var jättebra så den kan vi inget säga om men att betala 150kr för lite pasta och en cola när man själv hämtar maten och drickan själv känns inte värt det. När jag ville ha en till dricka var det meningen att jag skulle gå och ställa mig i en ny kö...knappast tyckte jag så vi betalade och gick. Blir nog ingen repris av detta ställe utan jag betalar hellre samma pengar och får service vid bordet istället.

    

 



Av Yazz - 14 januari 2010 12:46

Igår fick jag hem mitt nya tillskott till min stickekorg. En uppslagbok om stickning. Jag blänndrade lyriskt igenom den men upptäckte att det inte fanns en enda beskrivning på hur man gör stockor och mössor.....men om ni vill ha en tröja till er hund kan ni ju säga till.....  

När jag hittade boken förra veckan stod jag i ett hörn av bokhandlaren och bläddrade igenom alla böcker om stickning. Cats skulle köpa en bok och letade efter den, hann betala och få den inslagen medan jag fortfarande stod i mitt hörn. När hon hittade mig utbrast hon "men står du fortfarande i samma hörn, va gör du egentligen???!!! Jag smällde snabbt igen min bok och kände mig påkommen med nåt olagligt eller snuskigt. När hon ryckte till sig boken och såg att det bara va en stickbok började vi asgarva. Vet inte vad hon trodde jag kollade i för bok längst in i ett hörn i en bokhandel.....


Idag ska jag testa ny mat på nytt ställe med Lizz som jag inte har träffat på väldigt länge, typ 2 mån. Vi har en hel del att ta igen men brukar lätt hamna på andliga samtal. Hennes kille brukar veta när hon träffat mig för hon kommer hem och har nya teorier om själen och livet efter detta. "Jaha har du träffat Yazz nu igen?!"


  

Av Yazz - 12 januari 2010 22:14

......till Pandora!!!! Och ska vara navi mamman som ska bo under själarnas träd.

Filmen var magisk och helt klart så ska den ses i 3D. Jag hade hunnit äta upp mina poppisar innan filmen ens börjat och tur va väl det för sen rörde jag mig inte ur fläcken på 2,5 timme.

  

Färgerna, effekterna och andligheten var helt otrolig. Tro lite att världen kommer utvecklas till nåt sånt här, vi kommer hitta liv nånannastans och vilja ta över. Människan är skapt med den instinkten. Andra dimentioner lever helt och fullt enbart på sin själ och balansen runt allt och alla. Vi är så begränsade i denna människokropp och så ömtåliga att vi bara lever för att överleva. Därmed är det tur att jag tror på mer än denna kropp. Att jag tror på att vi kommer vidare och det finns ett träd som själarnas träd där alla våra minnen lagras för oss att när som helst gå tillbax och minnas vid. Sen kanske det inte är just ett träd utan det kan lika gärna vara ett bibliotek eller tom en databas med goggle liknande funktioner. Vem vet....vi vet iaf det inte så länge vi är kvar i denna kropp men kommer veta allt när det är dax att gå vidare. Är inte så nyfiken på exakta detaljerna just nu iom att jag redan tror och vet att allt kommer uppenbaras när det är dax och jag kan hantera vetskapen.

  


Hur som helst är det väldigt viktigt att vår själ får stimulans och det fick den ikväll med denna film i 3D. Det kommer bli fler filmer närmaste tiden iom att vi har fått så mkt gratisbiljetter....Sherlock holmes, Snabba cash och Alice i Underlandet(3D) står på listan. Den sistnämda var min absoluta favoritbok när jag var barn, läste den om och om igen....har den tom kvar nånstans hemma hos mina föräldrar.

  



Presentation

Omröstning

Va vill ni läsa mer om på bloggen?
 Nagellack
 Vardag
 Shopping
 Andlighet/Horoskop
 Varationen är bra som de är.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5 6 7 8 9 10
11 12
13
14 15 16 17
18
19
20 21 22 23 24
25 26 27 28 29
30
31
<<< Januari 2010 >>>

Senaste inläggen

Arkiv

Besöksstatistik

Kategorier

Länkar

Vädret

Väder Stockholm

Översätt/translate

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards