Alla inlägg den 11 augusti 2009

Av Yazz - 11 augusti 2009 19:51

Känner att jag får lite dålig feedback från er läsare, jag har tappat kontrollen över vilka som läser min blogg och följer mina dagar. Vore väldigt trevligt om ni som inte har lagt er röst på vem ni är, gör det snart! :)


Meningen med bloggen var att jag skulle skriva för mina vänner men ni som inte känner mig har ju oxå hittat hit och är självklart välkomna att fortsätta titta in. Var inte så hemliga och lämna gärna ett avtryck om ni törs.... :)


Av Yazz - 11 augusti 2009 18:53

Pocahontas serverade mig en pastarätt idag. Jag frågade om det va olivolja i, då den såg väldigt oljig ut, men nääää kocken använder aldig olivolja i sina rätter.....NÄHÄ varför har jag då så ont i magen nu?????

Jag kan äta hur mkt oliver som helst men en liten droppe ren olivolja slår ut min mage med värsta krämporna...:(


Sitter mest av tiden nu och längtar hem till Sthlm igen.

Har såååå mkt att göra när jag kommer hem så jag måste nog skriva listor om jag ska få allt gjort innan jobbet börjar på måndag. Eller helst ska jag vara klar redan på fredag så jag kan njuta av helgen. :)


Känns inte lika kul att måla naglarna när man är ledig...hinner liksom inte med det på samma sätt som på jobbet där man sitter still. Saknar min nagellackskompis Cats oxå, min inspirationskälla och bollplank. Ska vi ta den eller den här färgen eller ska vi köpa ett nytt på lunchen? :)

Men jag har bytt färg i stort sett varje dag ändå. Här kommer dagens färg!




Av Yazz - 11 augusti 2009 11:04

Drömde att jag hade en spindel klättrande på mig...den hade så långa ben att jag inte kunde vifta bort den, benen var överallt.

Jag hatar verkligen spindlar, fattar inte deras funktion riktigt. I min förra lägenhet hade jag en massa spindlar, jag kunde inte döda de själv så jag ställde glas över de till de dog eller tills nån vän kom förbi och hjälpte mig.

Numera brukar jag dammsuga upp de, även om vissa försöker skrämma mig till att de överlever i påsen....det gör de inte enl Anticimex!!!!(slänger påsen ändå efter för att vara på den säkra sidan)

Min lärare på högstadiet försökte hjälpa mig av med fobien genom att ge mig till uppgift att göra ett arbete om spindlar. När jag lämnade in det frågade hon var alla bilderna va....så det försöket misslyckades men jag fick bra betyg ändå. :)

En dag kanske fobin har växt bort men tills dess kommer det inte finnas bilder på riktiga spindlar på denna blogg.

Presentation

Omröstning

Va vill ni läsa mer om på bloggen?
 Nagellack
 Vardag
 Shopping
 Andlighet/Horoskop
 Varationen är bra som de är.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Senaste inläggen

Arkiv

Besöksstatistik

Kategorier

Länkar

Vädret

Väder Stockholm

Översätt/translate

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards