Alla inlägg den 26 augusti 2009

Av Yazz - 26 augusti 2009 18:30

Sushi idag igen. Jag vet jag måste ha kommit in i nån slags kris. Från att spy av sushi till att äta det flera ggr i veckan....då måste det va nåt fel eller hur? Har ju tom börjat äta rullarna nu. :) Men kräsen är jag allt, äter helst på samma ställe på Söder varje gång för den bara smälter i munnen där(på andra ställen kan jag fortfarande spotta ut bitarna).

Tror det kan ha med åldern att göra, skyller alltid på ålder, men jag kan vakna en helt vanlig dag och få för mig att jag är sugen på saker som jag i hela mitt liv har äcklats av. Tex sesamfrön, udda maträtter och sushi. Nu smakar allt sånt hur gott som helst. Dock är det nog ett bra tag kvar tills jag vaknar och vill ha isterband, blodpudding och surströmming....om ens vanlig sill. blä.

Av Yazz - 26 augusti 2009 16:03

Hela morgonen och dagen har det duggat, spöregnat och varit mörkt. Självklart regnade det som mest mitt dagen när vi var på väg tillbax till jobbet. Jag blev såååå blöt att det såg ut som jag legat och rullat runt en vattenpöl. Nu plötsligt är det stålande sol! Jag skulle nog passa som vädergudinna...vänder ju humör lika ofta eller ännu oftare.(kanske tom är överkvalificerad för jobbet...).

Trots mina blöta kläder va jag glad när jag kom tillbax, för jag hade lyckats köpa 3 nya nagellack! Mörka höst färger blev det men med tanke på att det är mörker i detta land större delen av året kommer de väl till användning så klart!


Har ju glömt berätta att mina tjejer var välbehållna när jag kom tillbax ifrån min semester. Jag hade ju gömt undan de så bra tydligen så ingen hade lyckats antasta de, tack och lov!


Av Yazz - 26 augusti 2009 08:45

Ny regnig dag...igen. Det kommer nog vara så här till april-maj 2010. Stövlarna åkte på idag :( Visserligen tycker jag om att vara påklädd, mysigt, men solen kommer jag sakna.


Återigen vill jag klaga på er läsare, er feedback suger rent ut sagt. Va vill ni att jag ska skriva mer om? Ytliga eller djupa saker, vardagligt eller mina drömmar?Nytt eller gammalt? Kläder eller nakenhet? Ok ingen nakenhet i denna blogg men ni fattar va jag menar!



Presentation

Omröstning

Va vill ni läsa mer om på bloggen?
 Nagellack
 Vardag
 Shopping
 Andlighet/Horoskop
 Varationen är bra som de är.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Senaste inläggen

Arkiv

Besöksstatistik

Kategorier

Länkar

Vädret

Väder Stockholm

Översätt/translate

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards