Alla inlägg den 27 augusti 2009

Av Yazz - 27 augusti 2009 22:25

Jag lyckades somna i soffan ikväll. Drömde om Anna Skippers jobbiga stämma, om Simon and Tomas som hade problem med sin bil och en massa händelser om verkliga personer i mitt liv. Vaknade vimmelkantig och visste inte vad som verklighet. Tv-tablån visade på att det har vart både Anna Skipper och Simon and Tomas på tv, tack och lov för vem orkar slösa sina drömmar på Skipper liksom. Inte för att jag frivilligt vill drömma om de andra två evigt tjafsande männen.

Men jag var trött, jättetrött. Är fortfarande jättetrött och vimmelkantig så jag lämnar er nu och önskar er en skön sömn, utan skrikiga Anna Skipper och Simon and Tomas.


Kram och gonatt.

Av Yazz - 27 augusti 2009 18:37

Stod och pratade med Cilledill innan jag skulle hem idag, sa att jag inte visste va jag skulle äta ikväll och att jag hade ätit sushi igår. "Ja, jag vet att du åt sushi igår, följer ju din blogg" blev svaret. Jaha sa jag snopet och hade inget mer att säga....


Inser nog inte att ni läser den och att det är därför folk har slutat ringa mig, smsa, maila, tvärtysta på msn.....ni dissar inte utan vet redan allt om mig och mina dagar och känner därför inget mer behov att höra av er. :(

Det finns ju sååååå mkt mer som händer mig under dagarna, känslor som svänger hit och dit som jag inte skriver om här. Men det lugnt vänner, jag ska vända detta till nåt bra och ringa och terra er om va ni har gjort, vad ni känner och va ni äter till middag istället. Har ju inte Facebook så jag har inget koll på er. På tal om Facebooks överroll i era liv....en kollega blev tillfrågad om hon hade en klasskompis som hette "blablabla", de gick ut skolan för nåt år sen. Svaret blev "hm....jag minns inte henne...men jag kan ju kolla på min Facebook!!!". My god funkar sidan som en minnesbok över sina sk vänner eller? Jag har mina vänner runt mig hela tiden, den som vill kan ringa eller maila mig när som helst. Orka ha kontakt med miffon ifrån sitt förflutna som man skiter fullständigt i annars på dagarna. :)

Presentation

Omröstning

Va vill ni läsa mer om på bloggen?
 Nagellack
 Vardag
 Shopping
 Andlighet/Horoskop
 Varationen är bra som de är.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Senaste inläggen

Arkiv

Besöksstatistik

Kategorier

Länkar

Vädret

Väder Stockholm

Översätt/translate

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards