Alla inlägg den 20 augusti 2009

Av Yazz - 20 augusti 2009 22:44

En lååång promenad blev det, med ett stop för mat på Därmed pasta(så inga tigerräkor eller rosévin). Vi pratade, skvallrade och delade drömmar om framtiden. Men så tvärstannade vi vid en rosa papperskorg, längre fram en lika rosa parkbank och slutligen en rosa sandbox.

Tycker det är sååå underbart att se folk som älskar att leva, vågar, bryter mönster som får oss andra att stanna upp i vårt liv, ta en bild, skratta och sen gå vidare. Minnas och berätta, få inspiration att vilja göra knasiga saker som får andra att skratta. Humor är nog det som är viktigast i livet efter kärleken, utan skratt hade jag nog tynat bort. Skulle inte orka gå runt och vara slentrian, känslolös och bitter. Glöm sånt som drar ner dig och gå ut och måla en parkbänk åt din mamma!


Kram och gonatt!

Av Yazz - 20 augusti 2009 16:49

Nu är även torsdagen slut, veckan har verkligen flygit iväg, och jag har hittat tillbax till rutinerna på jobbet igen. Har tom fått Cats att göra dumma saker igen, idag fick jag henne att dra i sitt BH-band så hon gjorde illa sig själv. Mitt under ett allvarligt samtal om mord och rättegångar flikade jag in att hon skulle flärpa till bandet, vilket hon gjorde. Hon skrattade minst lika mkt som jag själv. :)

Nu ska jag börja dra mig iväg och träffa Lizz för att gå en långpromenad på söder. Sen ska jag försöka övertala henne att följa med och äta tapas för jag är sjukt sugen på tigerräkor. Ett glas rosé vore inte heller så fel så här innan denna sommar är slut.....


Imorgon får ni påminna mig att berätta om våra friare, mina och Cats.


Av Yazz - 20 augusti 2009 11:37

Van De, en kille på jobbet, sa en dag att han föredrar plockmogen frukt, dvs tjejer mellan 20-25år. Vi frågade va han kallade tjejer runt 30, fallmogen frukt fick vi veta. Ska kanske tillägga att tjejerna på denna avdelning är runt 30 så vi blev inte så nöjda och höjde tonläget en aning. Sen ville vi veta va kvinnor över 40 kallades.....äppelmos eller???Och sen blev man kompostbrudar!!!

Vi skällde ut honom tills han gick härifrån med svansen mellan benen....grrrrrrr!!!!!


Mina naglar är Nivea turbo red idag men det blir inga bilder på mina naglar på ett tag för de är nedklippta efter helgens slitage. Vill ju inte visa hur sliten jag är nu när jag kallas fallmogen frukt......

Presentation

Omröstning

Va vill ni läsa mer om på bloggen?
 Nagellack
 Vardag
 Shopping
 Andlighet/Horoskop
 Varationen är bra som de är.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Senaste inläggen

Arkiv

Besöksstatistik

Kategorier

Länkar

Vädret

Väder Stockholm

Översätt/translate

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards