Alla inlägg den 25 september 2009

Av Yazz - 25 september 2009 23:07

Det tog mig 3timmar att köra ner idag, dels för köer ut ur Sthlm och dels mörkret. Det är verkligen boooring att köra så länge själv, försökte ringa och prata med folk men ingen ville prata med mig medan jag körde. Fatta att det är en större fara att låta mig sitta tyst och bli uttråkad ensam i bilen. Sista biten höjde jag musiken och vrålade mig ifrån Arboga till Örebro.

Mamma tonade mitt hår ikväll, ville ju inte göra det själv iom mina fina naglar. Dessvärre är hon ingen frisör så nu har jag mörka fläckar i ansiktet istället....jaja man kan aldrig va nöjd, det ligger i min natur, men jag är nästan alltid glad ändå.


"Gud som haver barnen kär se till mig som liten är.

Vart jag mig än i världen vänder står min lycka i Guds händer.

Lyckan kommer, lyckan går, du förbliver Fader vår"


Av Yazz - 25 september 2009 17:00

Gud måste älska mig för han gav mig sol denna höstiga fredag, då känns det roligare att köra Snäckan på tomma vägarna ner mot Gnällbältet.

Känner mig en aning stressad för jag har så mkt jag ska hinna med under helgen, plus att jag har åkt på att jobba imorgon vilket s***r! Tur jag kan jobba hemifrån annars hade hela helgen skitit sig.


Idag har det vart Anna Anka för hela slanten. Kvinnan måste vara ifrån en annan planet men vi fick oss ett gott skratt igen. Äktenskapet är ett avtal gott folk och inte ett samspel mellan två älskande. Bara så ni vet menar jag!

Hoppas jag hinner hem till Skavlan kl 21 ikväll, live med Anna.Kyss






Av Yazz - 25 september 2009 12:17

Snäckan och jag åker neråt Gnällbältet idag, om jag nu kan backa ut henne ifrån den lilla trånga luckan jag parkerade henne i imorse. Lyckades få med mig en kollega som jag ska släppa av i E-tuna så jag får lite sällskap en bit, ville verkligen inte åka ensam idag. Ibland får jag bara en obehagskänsla som jag inte kan sätta fingret på men den finns där och hindrar mig ifrån att slappna av. Så känns det idag.

Men det är höst, jag är frisk och jag ska på festligheter i Örebro så va kan va fel idag?


Det är den 25:e idag och lönen tittade in för en snabbis för att sen försvinna igen. Helt galet med tanke på att man jobbar och jobbar och det bara går runt, runt, runt....Förvånad


Nu ska jag läsa vidare om rånare och mördare en stund innan jag ska börja jobba igen Kyss


  

Presentation

Omröstning

Va vill ni läsa mer om på bloggen?
 Nagellack
 Vardag
 Shopping
 Andlighet/Horoskop
 Varationen är bra som de är.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23
24
25 26 27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Senaste inläggen

Arkiv

Besöksstatistik

Kategorier

Länkar

Vädret

Väder Stockholm

Översätt/translate

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards