Alla inlägg under augusti 2009

Av Yazz - 13 augusti 2009 22:11

Jag har feber och ligger nedbäddad. Jag viiiilllll inte bli sjuk nu!!!! Har tagit en alvedon och ska nog få i mig lite glass som brukar hjälpa. Förhoppningsvis är detta en av mina 24-timmars feber toppar, brukar få det några ggr per år, sover bort de till dagen efter. Kanske var därför jag kände mig lite slö idag...

Har varken lust eller tid med detta. Vill inte va sjuk när jag är ledig.....


Önska mig krya till.....

Av Yazz - 13 augusti 2009 20:37

Har hunnit med mkt av det jag skulle göra idag. Har bla varit och handlat så mitt kylskåp är inte tomt längre. Även färgat över mitt solblekta hår så nu är min hårfärg lite mörkare men framförallt jämn i färgen.

Det här är en sån där dag då jag bara vill sova bort allt. Dagen bara passerar utan att man gjort, känt eller ens önskat nåt av dagen. Allt jag gjort idag har jag gjort pga tidsbristen imorgon, vill ju va helt ledig och fri i helgen.

Kunde inte ens välja färg på naglarna trots 4 nya färger. Så jag målade alla naglarna i olika färger men kunde ändå inte besluta mig. Hoppas på en bättre dag imorgon då jag kan välja färg inför helgen.....

Av Yazz - 13 augusti 2009 09:22

Vaknade tidigt med en mardröm och kunde inte somna om igen. Pratade med några tjejer på jobbet och en ännu större mardröm uppdagades....

Men ska försöka koppla bort det några dagar till för jag är fortfarande ledig och har annat att stå i.

Idag blir det småsaker som ska fixas och sen en sväng till Lindish och Ikea.


Och så har jag några nya nagellack som ska provas!!!! ;)





Av Yazz - 12 augusti 2009 23:01

Trodde jag skulle få lite gjort ikväll men icke sa Nicke....

Ny dag imorgon och då MÅSTE jag fixa saker, jag är ju ledig och har Snäckan så jag hinner nog......hoppas jag!


Nu ska jag sussa skönt i min egna säng.


Gonatt!

Av Yazz - 12 augusti 2009 19:30

Äntligen hemma i Sthlm. Men tyvärr är vädret inte det bästa här....


Turen med tre unga tjejer i bilen var givande och fick lära mig ett helt nytt språk. Orka, palla, ofta, tungaste, fetaste, det suger, lyssna nu, men lyssna nu då, men lyssna nu dåååå.....så lät konversationerna hela vägen och jag hade lite svårt att hänga med måste jag säga :) Tyvärr inträffade det en liten incident som var den största katastrofen för Mike 14år...det hade spillts ut lite vätska i baggage uttrymmet, just på hennes väska men även ut på Snäckans matta. Hon fick ett hysterisk anfall...kan man lätt säga. jag stängade luckan och sa "men ooorka Mike!" sen åkte vi andra vidare.

Nu ska det fixas runt här hemma, blommorna har klarat sig men inte de på balkongen så de åker ner i soporna imorgon.





Av Yazz - 12 augusti 2009 09:55

Gomorgon gomorgon hör mig sjunga glatt!!!! (morgonpassets signatur om ni minns den)


Idag börjar jag åka hemåt. Har bilen full av tjejer och packning, vet inte riktigt hur vi ska få plats men finns det hjärterum så finns det stjärterum!

Trevligt med sällskap, men så kanske jag inte kör lika fort som när jag reser ensam i bilen :) No more cops please!!!


Är full av energi idag igen, måste vara för att jag fått vila ordentligt på semestern. Eller så är det nåt annat oxå. Den som lever få se!


Bilden nedan är Stockholm för mig, just de där husen.En del av söder.




Av Yazz - 12 augusti 2009 00:17

Det finns så mkt jag skulle vilja/behöva skriva om men känner att jag ska lugna mig tills jag börjar jobba igen. På måndag kommer mitt huvud vara mer sansat och uttömt men kommer även ha ännu mer att skriva om.


Min energi håller på att bubbla över snart, så det är bäst att åka hemåt som planerat. Har en massa att göra hemma, städa, fixa, inhandla mat till mitt kylskåp som ekade tomt när jag åkte. Undrar även hur mina stackars blommor mår.....har ju vart borta 11dagar nu...

Det är när man kommer ifrån sin vardag man känner att man faktiskt trivs rätt bra med den :) I alla fall jag med min vardag.


Så känner jag att jag ljuger lite för mkt nuförtiden vilket inte känns bra för mig....men det är visserligen för att skydda andra som jag gör det kan man säga(ingen av er som läser denna blogg är drabbad). Kommer jag hem behöver jag inte ljuga lika mkt. Vita lögner är väl inte så hemska va?


Av Yazz - 11 augusti 2009 19:51

Känner att jag får lite dålig feedback från er läsare, jag har tappat kontrollen över vilka som läser min blogg och följer mina dagar. Vore väldigt trevligt om ni som inte har lagt er röst på vem ni är, gör det snart! :)


Meningen med bloggen var att jag skulle skriva för mina vänner men ni som inte känner mig har ju oxå hittat hit och är självklart välkomna att fortsätta titta in. Var inte så hemliga och lämna gärna ett avtryck om ni törs.... :)


Presentation

Omröstning

Va vill ni läsa mer om på bloggen?
 Nagellack
 Vardag
 Shopping
 Andlighet/Horoskop
 Varationen är bra som de är.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Senaste inläggen

Arkiv

Besöksstatistik

Kategorier

Länkar

Vädret

Väder Stockholm

Översätt/translate

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards