Alla inlägg under augusti 2009

Av Yazz - 11 augusti 2009 18:53

Pocahontas serverade mig en pastarätt idag. Jag frågade om det va olivolja i, då den såg väldigt oljig ut, men nääää kocken använder aldig olivolja i sina rätter.....NÄHÄ varför har jag då så ont i magen nu?????

Jag kan äta hur mkt oliver som helst men en liten droppe ren olivolja slår ut min mage med värsta krämporna...:(


Sitter mest av tiden nu och längtar hem till Sthlm igen.

Har såååå mkt att göra när jag kommer hem så jag måste nog skriva listor om jag ska få allt gjort innan jobbet börjar på måndag. Eller helst ska jag vara klar redan på fredag så jag kan njuta av helgen. :)


Känns inte lika kul att måla naglarna när man är ledig...hinner liksom inte med det på samma sätt som på jobbet där man sitter still. Saknar min nagellackskompis Cats oxå, min inspirationskälla och bollplank. Ska vi ta den eller den här färgen eller ska vi köpa ett nytt på lunchen? :)

Men jag har bytt färg i stort sett varje dag ändå. Här kommer dagens färg!




Av Yazz - 11 augusti 2009 11:04

Drömde att jag hade en spindel klättrande på mig...den hade så långa ben att jag inte kunde vifta bort den, benen var överallt.

Jag hatar verkligen spindlar, fattar inte deras funktion riktigt. I min förra lägenhet hade jag en massa spindlar, jag kunde inte döda de själv så jag ställde glas över de till de dog eller tills nån vän kom förbi och hjälpte mig.

Numera brukar jag dammsuga upp de, även om vissa försöker skrämma mig till att de överlever i påsen....det gör de inte enl Anticimex!!!!(slänger påsen ändå efter för att vara på den säkra sidan)

Min lärare på högstadiet försökte hjälpa mig av med fobien genom att ge mig till uppgift att göra ett arbete om spindlar. När jag lämnade in det frågade hon var alla bilderna va....så det försöket misslyckades men jag fick bra betyg ändå. :)

En dag kanske fobin har växt bort men tills dess kommer det inte finnas bilder på riktiga spindlar på denna blogg.

Av Yazz - 10 augusti 2009 23:01

Det är nog inte så lätt att vara jag....vet inte om det har med min uppväxt och att va äldst att göra eller om det ligger i min person sen födseln. Men jag bär på skuld och ångest när alla inte är nöjda, känner ansvar för alla runt mig även om det inte ens stör i mitt egna liv. känner medlidande om nåt drabbar nån som kanske inte ens själv tar det så hårt.

Detta är en del av mig som är tung och jobbig tycker både jag och andra runt mig. Därför är jag oxå velig när jag ska besluta saker i livet, små som stora. Jag ska väga för/nackdelar in i minsta lilla detalj, även räkna in andras åsikter och känlsor, för att sen kanske komma fram till ett beslut.....

Jag tror ju på reinkarnation, att vi föds med olika egenskaper och förutsättningar i varje liv. Min egenskap som jag ska hitta en balans i är beslutsamheten....tror jag. Hade jag vetat varför jag va här,skulle jag slutföra mitt uppdrag fort som f-n så jag kunde dra sen.

Fatta beslut om sånt som inte påverkar mitt liv är inga som helst problem för mig. Bara ni inte ber mig att fatta några beslut om mig själv....


Vad har ni själva för återkommande egenskap som ni tror att ni är här för att lära er balansera?Den återkommande röda trådet? Snålhet, egoism, kontrollfreak, snällhet, problemlösare, samordnare, glädjespridare?


Sov på den ni....

Av Yazz - 10 augusti 2009 19:13

Uttrycket som fortfarande lever kvar! helt underbar reklam!

Av Yazz - 10 augusti 2009 18:15

Vet inte om det är Gud som skickar ner avfettningen jag glömde när jag tvättade bilen eller om jag ska se det som ett totalt misslyckande att själv ens försöka tvätta bilen alls.....

Av Yazz - 10 augusti 2009 17:25

Jag erkänner det va inte Snäckan på bilden....ni vet ju redan att hon är metallic blå!


Hon blev ren och fin tills pappa kom hem och undrade om jag hade använt avfettning först.....nä va är det? Jag använde ju bil schampoot, svarade jag stolt. Han pekade på huven som fortarande hade en massa fläckar efter alla insekter som flugig in i oss under bilfärden!!

Trodde jag skulle börja gråta för jag orkar inte tvätta om henne igen, var ju helt slut efter omgången idag(tvättade även min brors bil utan avfettning så klart). Aldrig ska man kunna göra manliga sysslor rätt tydligen. Får bli Statoils biltvätt nästa gång!


Har sovit några timmar under eftermiddag och ska snart iväg med tjejerna och äta sushi! (känns som om jag kommer få en fena snart så mkt sushi som jag äter nuförtiden)


Nedan ser ni hur Snäcktvätten egentligen såg ut idag!



Av Yazz - 10 augusti 2009 12:03

Bad min granne ta en bild åt er medan jag tvättar Snäckan.

Av Yazz - 10 augusti 2009 09:48

Gomorgon! Sovit som en rockstar inatt, helt utslagen vill säga. Min huvudvärk är borta tack och lov för jag har massor att göra.


Dagen kommer ägnas åt att få Snäckan fin från insidan och ut efter roadtripen. Hon ska även på service idag. Ska tvätta och städa henne själv men servicen lämnar jag åt nån annan.... :) Jag kan ju bara tanka och fylla på spolarvätska själv, vilket räcker långt tycker jag själv men andra håller inte riktigt med :)

Väntar med att måla om naglarna idag tills jag spa:at klart Snäckan.


Over and out for now!







Presentation

Omröstning

Va vill ni läsa mer om på bloggen?
 Nagellack
 Vardag
 Shopping
 Andlighet/Horoskop
 Varationen är bra som de är.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Senaste inläggen

Arkiv

Besöksstatistik

Kategorier

Länkar

Vädret

Väder Stockholm

Översätt/translate

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards