Alla inlägg under september 2009

Av Yazz - 27 september 2009 17:34

Nu är jag hemma i Sthlm igen. Rivstart med att tvätta och planera veckan så jag hinner med allt jag ska hinna med innan jag åker neråt igen på torsdag.

Tänkte visa lite bilder på det jag ska ha på bröllopet.


   En del av klänningen och örhängen jag ska ha.


   Armband och ev denna väska som passar bäst men skorna är svart siden...?


   Eller denna väska som passar bättre till skorna.Kan inte bestämma mig...


   Min nya ring som jag köpte idag med mörkgråa pärlor och strass. och så mina fina naglar som jag älskar så mkt att jag troligen inte kommer ta bort de på ett tag. Men lovar att börja måla de efter bröllopet, för jag har fått klagomål på att bloggen saknar sina färger.....Kyss


Av Yazz - 27 september 2009 09:49

Förstår inte varför jag har ont i huvet så ofta som jag har. Värket sitter på samma ställe varje gång och biter sig fast så hårt att det tar ett dygn och en massa värktabletter innan den släpper. Gråter


Festen igår var jättetrevlig och en buffe i världsklass serverades, speciellt morotskakan efteråt var gudomlig. Blev erbjuden att ta med mat hem så jag ska nog åka förbi och plocka ihop lite, kommer ändå inte orka mat ikväll.


Pocahontas ska med till Sthlm idag för att färga håret hos tjejen som ska fixa hennes bruduppsättning samt provsminka. Själv ska jag passa på att shoppa under tiden så får vi se hur mkt mer vi hinner när hon är klar.

By the way fick jag ett sms ifrån brudbutiken igår om att hennes slöja har kommit in och är klar för avhämtning. Tur för henne....Foten i munnen

Av Yazz - 26 september 2009 17:12

Upp i ottan och jobbade några timmar, lagom till min mamma kom hem ifrån kafferepet hon vart på. Bar av till Ikea, som i alla år känts såååå stort men insåg idag hur litet det jämfört med Ikea vid Kungens Kurva. Blev inget inhandlat där, inte för att jag behövde nåt men man brukar ju alltid komma ut med minst ett ljus. Fick hindra mig själv denna gång för jag har ett helt lager hemma redan som ska tändas nu i höst/vinter. Det är ju det mysigaste som finns.

På Marieberg, som har byggt om som man känner inte igen sig, köpte jag 2 snygga koftor varav en är mer som en jacka. Blev även en sjal oxå...som fick min mamma att sucka...för hon vet hur många jag redan har. Hon började gnälla på inköpet av koftor oxå men avbröt sig sen med "jaja vi vet ju vems dotter du är".

Nu ska jag svida om och sminka mig inför kvällens mingel hemma hos Pocahontas.


Trevlig lördag kväll till er alla!

Av Yazz - 25 september 2009 23:07

Det tog mig 3timmar att köra ner idag, dels för köer ut ur Sthlm och dels mörkret. Det är verkligen boooring att köra så länge själv, försökte ringa och prata med folk men ingen ville prata med mig medan jag körde. Fatta att det är en större fara att låta mig sitta tyst och bli uttråkad ensam i bilen. Sista biten höjde jag musiken och vrålade mig ifrån Arboga till Örebro.

Mamma tonade mitt hår ikväll, ville ju inte göra det själv iom mina fina naglar. Dessvärre är hon ingen frisör så nu har jag mörka fläckar i ansiktet istället....jaja man kan aldrig va nöjd, det ligger i min natur, men jag är nästan alltid glad ändå.


"Gud som haver barnen kär se till mig som liten är.

Vart jag mig än i världen vänder står min lycka i Guds händer.

Lyckan kommer, lyckan går, du förbliver Fader vår"


Av Yazz - 25 september 2009 17:00

Gud måste älska mig för han gav mig sol denna höstiga fredag, då känns det roligare att köra Snäckan på tomma vägarna ner mot Gnällbältet.

Känner mig en aning stressad för jag har så mkt jag ska hinna med under helgen, plus att jag har åkt på att jobba imorgon vilket s***r! Tur jag kan jobba hemifrån annars hade hela helgen skitit sig.


Idag har det vart Anna Anka för hela slanten. Kvinnan måste vara ifrån en annan planet men vi fick oss ett gott skratt igen. Äktenskapet är ett avtal gott folk och inte ett samspel mellan två älskande. Bara så ni vet menar jag!

Hoppas jag hinner hem till Skavlan kl 21 ikväll, live med Anna.Kyss






Av Yazz - 25 september 2009 12:17

Snäckan och jag åker neråt Gnällbältet idag, om jag nu kan backa ut henne ifrån den lilla trånga luckan jag parkerade henne i imorse. Lyckades få med mig en kollega som jag ska släppa av i E-tuna så jag får lite sällskap en bit, ville verkligen inte åka ensam idag. Ibland får jag bara en obehagskänsla som jag inte kan sätta fingret på men den finns där och hindrar mig ifrån att slappna av. Så känns det idag.

Men det är höst, jag är frisk och jag ska på festligheter i Örebro så va kan va fel idag?


Det är den 25:e idag och lönen tittade in för en snabbis för att sen försvinna igen. Helt galet med tanke på att man jobbar och jobbar och det bara går runt, runt, runt....Förvånad


Nu ska jag läsa vidare om rånare och mördare en stund innan jag ska börja jobba igen Kyss


  

Av Yazz - 23 september 2009 20:13

Dagens heta ämne är så klart rånet vid Västberga. Så välplanerat och skickligt så det är rena rama Ocean Eleven över det hela. Planerat i minsta detalj, helikopterpiloten var så proffsig att tom poliserna var impade. Det är nästan men bara nästan så man hoppas de kommer undan, men lämna tillbax pengarna kan de få göra annars kommer vi andra vanliga jobbande svenskar lida för det kommande vecka när vi ska försöka ta ut cash ur bankomaterna Oskyldig

Än så länge är killarna på fri fot så detta kommer att följas med spänning medan både en och annan polis kommer få många sömnlösa nätter framöver. Jag har redan lagt mordet i Falun åt sidan sedan jag såg detta imorse.


Angående slöjan så ringde butiken idag för att meddela att slöjan är på vift nånstans mellan Spanien och Sverige....chock me!!!

Men jag hann inte flippa förrän det ringde på hennes andra telefon så hon svarade då det var ifrån Spanien, som meddelande att en ny slöja skulle skickas med expressbud och skulle va i butik senast i övermorgon. Tur för henne....och tur man ligger på muppar som henne annars hade vi stått där på måndag och inte haft en slöja till Pocahontas och inte ens chans att få den itid. Men än har vi inte sett att vi har den i handen......

  

Av Yazz - 23 september 2009 10:07

Igår kom jag hem, la mig i säng och tvärsomnade i 2tim, gick upp kolla lite på Idol, åt, duschade och la mig sen igen. Vaknade när klockan ringde imorse och va utvilad. Några ggr per år får jag tvärfall och febertoppar men jag behöver bara sova bort de och mår bra sen. Jag är sällan sjuk, tack och lov.


Helgen börjar närma sig och jag ska till Örebro igen för festligheter. (Dandan, du kan väl höra av dig om du vill åka med mig ner) På väg hem ska Pocahontas med för att prova och hämta sin klänning dock vill hon inte ha mig med i rädsla att jag kommer slita sönder tjejen i butiken, speciellt om slöjan inte har dykt upp.....(ja jag har temprament när folk är dumma i huvet)


Jag älskar mina naglar och saknar än så länge inte att måla de för jag har ersatt det med att ta med lack till mina kollegor som sitter och målar sina naglar istället.Kyss



Presentation

Omröstning

Va vill ni läsa mer om på bloggen?
 Nagellack
 Vardag
 Shopping
 Andlighet/Horoskop
 Varationen är bra som de är.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23
24
25 26 27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Senaste inläggen

Arkiv

Besöksstatistik

Kategorier

Länkar

Vädret

Väder Stockholm

Översätt/translate

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards