Alla inlägg under september 2009

Av Yazz - 18 september 2009 06:39

Gomorgon på er alla denna kalla höstmorgon. Vaknade tidigt efter en ganska kort natt, har drömt om saker som gjort det svårt att skilja dröm ifrån verklighet. Men det är ju fredag och en ny vecka har passerat. Tiden går fort när man har kul sägs det...ska sluta ha så kul tror jag!


Har fått klagomål, igen. De som känner mig sen många år tillbax saknar min andlighet, mitt djup och mina känslor på min blogg. Jag vet att de ser det som den största delen av min personlighet och jag vet inte hur jag ska försvara mig annat än att jag kanske inte ältar i mitt djup så mkt längre, min tro är så stark och övertygad numera.

För er därute som ändå vill ha mer av sånt ska få det, ni ska få så mkt djup att ni kommer drunka i mina tankar och känslor. Och tigger ni ändå om ännu mer får ni ringa när ni har frågor och funderingar kring livet, döden och allt som händer därefter. Deal?

Av Yazz - 17 september 2009 15:35

Ibland när man känner sig less på sina arbetsuppgifter kommer man på lite andra alternativa karriärer.

Idag kom Cats på att vi kanske skulle öppna ett bageri ihop, för vi gick in på ett mysigt bageri vid jobbet. Jag svarade spontant "vi skulle ju inte få nåt sålt alls iom att vi skulle äta upp allt vi bakade"! Så den idén fick vi lägga ner på en gång men tanken på att ha ett eget företag känns inte helt främmande längre, var mer emot det förr för det är mkt jobb och slit, men samtidigt en sån frihet att göra som man vill och utvecklas när man vill.

Tex att baka och sälja endast sånt som man själv tycker är gott, "nej här bakar vi inga äckliga frukttårtor". Plus att kunderna skulle bli stammisar och sitta kvar hela dagarna med oss kacklandes hela dagarna. Säljaren i mig skulle så klart se till att de åt och drack hela tiden.

Men men nåt bageri blir det inte för vår del har vi kommit framtill men vi får spåna vidare tills vi kommer fram till nåt som skulle funka bättre. För man kan ju inte sitta på samma jobb hela livet. Eller?


Det andra heta ämnet för dagen har varit Anna Anka....ni som har sett programmet fattar va jag menar när jag säger "vem fan släppte ut henne i världen??" Första intrycket var, överklasskärring, sen tänkte jag stackars kvinna som sitter fast i ett tragiskt ensamt liv, nu tänker jag jävla pucko!! Hennes kommentar "tillfredställ din man varje dag annars får du skylla dig själv om han är otrogen" tog hela priset som jag ger henne utmärkelsen "årets rikspucko". Hennes man känner sig säkert väldigt älskad av henne efter det utlåtandet, eller så skiter han helt i henne så länge hon står där vid hans sida som en uppblåsbar Anna, vilket man kan förstå.

Eller så lever hon loppan och mår hur bra som helst så länge hennes man betalar och hon får leka med gymkillarna vid sidan om....Foten i munnen 

Alla lever vi olika och mår olika bra av våra val i livet. Och nästan alla i vårt avlånga land gör ett val efter hur de vill leva. Så grattis till Anna Anka som flyttat och lever som hon vill i USA med sina juveler och Ankor.


Det är kanske det jag ska göra av mitt liv.....bli en lyxfru...juveler....pooler..skor....bilar....egen manikyrist....hm.....eller....NOOOOOOOTTTTT!!!!!

Gärna rik men aldrig någon annans accessoar!


  

Av Yazz - 16 september 2009 18:57

Jag är en sån betongflicka att jag aldrig ens kunnat sköta en krukväxt, har tom haft ihjäl en och annan kaktus....

Men jag verkar ha mognat för nu har jag bra hand om mina blommor, visserligen är det bara en massa tåliga växter men ändå. Fick en jättefin stor murgröna av min faster när jag fyllde år, de höll 2månader....varje gång jag träffade henne frågade hon om blomman, jag pratade bort det tills jag inte kunde ljuga om det längre och erkände att den hade drunknat.

Och nu har jag en porslinsblomma jag är så glad över, den växer som en tok och blommar då och då. Mamma sa idag att man kan torka fröna den fäller och plantera de till våren. Det ska jag testa och hoppas min stora fina blomma får små bebisar till våren. Fin va?

Balkonglådan jag skulle tömma i somras står fortfarnade kvar på samma ställe, fick bort en näve jord när jag såg en äcklig bagge, så den får stå där tills jag får nån annan att slänga den. Skäms


     





Av Yazz - 16 september 2009 15:16

Min fantasi är som Saharas öknen idag. tort och trist och rätt var det är kommer en sandstorm. Stormen idag kom i from av en kommentar att Cats får vårtsvinsinfluensan för att hon har fått lite utslag i ansiktet.Skäms

Men vi googlade fram och insåg att vårtsvin inte är så vårtiga som de låter.

   


Idag är en lugn dag med snygga rosa naglar by OPI. Jag har fått en tid för akrylnaglar på måndag så därefter blir det paus på nagelmålandet i några veckor. Men bloggandet kommer ändå fortsätta för er som trodde annat!


Dagens ledtråd för resan är: landet har både lågland, bergslandskap och fjäll.

Vilket fortfarande stämmer med vår gissningen, även om vår chef envist säger att vi är i helt fel land med vår gissning. Han ljuger!

Av Yazz - 15 september 2009 19:26

Var iväg och hämtade mina paket idag, det var som jag trodde, det var vårt efterlängtade té som kommit.

Minsta burkarna ever för 89kr men det luktar ljuvligt och kommer värma mig många kalla mörka höstkvällar.

  


Hann även åka och lämna tillbax stövlarna jag köpte i fredags, störde mig på den ljusa färgen som inte passar mina annars så mörka kläder Kyss så jag får helt enkelt leta vidare efter mörkare stövlar! Tjejen i kassan försökte övertala mig att vaxa skorna så skulle de minsann bli mkt mörkare, men jag är ju skomakardotter...så jag lämnade tillbax de ändå.


Mina naglar är ljuslila idag. "Igen" hör jag många av er tänka och jag måste nog trappa ner på nagellacksinköpen ett tag nu för jag har upptäckt att jag har en hel del färger som är väldigt lika. Fick hem två nya lack idag så nu avvaktar jag i väntan på alla höst/vinterfärger som kommer senare i höst. Ska jag dessutom fixa akrylnaglar kommer jag ändå inte kunna måla naglarna på ett tag. inte för att lacken blir dåliga och måste slängas, jag har nagellack som är 11år gamla och fortfarande håller bra, så länge de ligger mörkt och inte öppnas så ofta klarar de sig bra.

  


Av Yazz - 15 september 2009 12:51

Förmiddagen har gått ganska fort och mitt humör are back on track efter en irritation som fick mig ur balans.

Hur som helst har jag nu fått en fix idé att jag ska sätta tippar på mina naglar inför bröllopet....jag vet att det är slöseri på pengar iom att jag inte kommer kunna vara utan att måla naglarna speciellt länge. Man kan ju inte måla på akrylnaglar varje dag.....hm...gör det bara om jag hittar nån som kan göra snygga naglar annars får det vara! Nån som har tips på en duktig nagelteknolog?


Idag ska jag hämta 2st paket som jag inte har en aning om va det kan vara. Misstänker att det ena paketet kan vara vårt té men jag kanske har en överraskning som nån har skickat...kan man ju hoppas på!Eller näääää jag tycker inte om överraskningar, jag är ju kontrollmänniska!

Av Yazz - 14 september 2009 21:12

Målade min naglar i en skum färg idag, inget jag kommer använda på länge igen.

  


Ätit, diskat och duschat vilket är det enda man hinner göra på kvällarna innan det är dax att sussa. Dagarna går sååå fort och kvällarna går ännu fortare. Ibland känns det tjatigt att säga gomorgon till mina kollegor för det känns som dagarna är exakt likadana och man aldrig varit därifrån....tragiskt att det ska vara så här i många månader framåt.

Det är då man måste hitta en bra tv-tablå som kan underhålla lite på kvällarna, som tex lyxfruarna på trean just nu. My goood va människor lever olika liv.....

Av Yazz - 14 september 2009 19:43

För ett tag sen slängde jag ut hela mitt sovrum och inredde hela rummet på nytt. Jag har bott i andrahand i ganska många år så jag har inte brytt mig om att möblera förrän nu när jag har en nyrenoverad lägenhet i förstahand.

Nu är jag nöjd med hallen, köket och sovrummet, förrutom ett hörn som jag inte vet vad jag ska göra av(vid stora spegel, det känns lite tomt). Men det största projectet kommer bli vardagsrummet som jag oxå helst vill slänga ut, det är inte hemskt men jag vill att det ska bli lite mer indiskt/orientaliskt, lite mörkare.

Det får dock ligga på is ett tag tills jag vet vad och hur mkt jag måste slänga ut för att få det som jag vill. I värsta fall åker allt utom tv:n ut, och så behåller jag alla mina växter så klart. (min stolthet här hemma).


För er som vill ha lite inspiration och tips hur andra har det hemma kolla denna sida:

http://www.styleroom.se/


    

Presentation

Omröstning

Va vill ni läsa mer om på bloggen?
 Nagellack
 Vardag
 Shopping
 Andlighet/Horoskop
 Varationen är bra som de är.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23
24
25 26 27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Senaste inläggen

Arkiv

Besöksstatistik

Kategorier

Länkar

Vädret

Väder Stockholm

Översätt/translate

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards