Alla inlägg under september 2009

Av Yazz - 22 september 2009 15:24

Vi har fått två nya ledtrådar för att kunna lista ut resmålet vi ska till.

- Över 30 platser i landet har klassats som världsarv av UNESCO.

- Det finns många sätt att ta sig till detta land, båt är ett av dem. Men dit vi ska går inga båtar.


Stämmer fortfarande in på båda landet samt orten vi listat ut. Skrattande


Fick ett sms om att nån har lämnat ett meddelande på min telsvar, men jag hade inget missat samtal. På telsvar hör jag en stressad stämma säga " Hej Yazz, det är jag, ring mig när du kan!" klick.

Ehhhhh känner inte igen rösten för det sprakar och har ingen aning om vem det är. Så om du ser detta och tagit för givet att jag hör vem du är samt att du antagligen tar för givet att jag ser det missade numret....jag har Tele2comviq, ta INGET för givet utan ring igen.



Av Yazz - 22 september 2009 11:49

Nåt av det värsta jag vet är folk  som är oproffsiga företagare.

Det börjar dra ihop sig iför bröllopet nu och alla påsar måste knytas. Men så strular brudslöjan till sig nu!

Butiken Pocahontas har köpt klänningen ifrån ägs av en tjej som är ifrån en annan planet. Hon har SÅLT Pocas brudslöja till nån annan och beställt en ny ifrån Spanien för hon ansåg att det fanns tid till det. Så nu är det en rysare om vi hinner få den itid, marginalen är på 2 j-la dagar!!!

Jag lackade ur totalt och sa till henne att vi faktiskt hade annat att göra än att planera vår tid efter henne för att hon har klantat sig, så nu ska hon försöka spåra paketet som förhoppningsvisst är här senast måndag. Är den inte det kommer jag flippa ordentligt på hennes oproffsighet och nonchalans, som hon även tidigare visat tecken på.

Gud vet va mer som kommer strula till sig....för det brukar det väl alltid göra inför stora dagar....tur hon har en tärna som är värsta bridezillan i hennes ställe.Skrikandes



Av Yazz - 21 september 2009 21:14

Då sitter de äntligen på plats. Tog bara 2 timmar....men det gick fort för hon va lika pratglad som jag.

Trivs redan i de iom att jag valde att göra de korta. Och det bästa av allt, jag får tydligen måla de i alla färger och hur ofta jag vill! Men jag har lovat att inte måla de och det ska jag hålla, iaf till efter bröllopet nästa vecka.Kyss


Nu ska jag kolla vidare på lyxfruarna....jag skrattar så jag dör.


  

Av Yazz - 20 september 2009 20:56

Allt som har med andra sidan att göra faschinerar mig jättemkt, jag läser en massa böcker hela tiden och stannar inte vid en teori utan fortsätter läsa vidare. Men när det kommer till kritan klarar jag inte ens av att kolla på Hauting in Conninticut...utan jag ställer mig och diskar samtidigt som filmen rullar vidare. Tungan ute Vill ju inte missa slutpoängen på filmen, som jag redan hade listat ut visserligen, så jag vägrade stänga av. Hatar skräckfilmer men ville se denna för den är verklighetsbaserad, annars brukar jag faktiskt hålla mig borta ifrån skräckfilmer och läser hellre skräckböcker.


Idag skulle jag och en kollega iväg till ett medium, men hon fick förhinder under veckan så jag övertalade Nita att följa med istället. Hon och jag har bokat och tvingats avboka medium flera ggr senaste 3åren så det känns som att andarna inte vill träffa oss. Även denna gång bokade vi av för jag hade en dålig magkänsla. Annars är det annat som kommit i vår väg de andra gångerna. Har varit till så många olika medium och alla säger typ samma sak, så jag får hålla mig till det ett tag till, och försöka se alla avbokningar och motgångarna som tecken ifrån ovan att de inte vill prata med mig riktigt än.


Imorgon är det måndag och en ny vecka. Nya krafter, nya idér, nya utmaningar. För er som har såna planer önskar jag er lycka till mot det nya, satsa och vinn, satsa och försök. Vinner man inte denna gång kommer det fler utmaningar om man är öppen för det. Flört

Själv har jag en helt vanlig vecka att vänta mig. Med nya långa naglar.


Av Yazz - 19 september 2009 19:08

Underbart väder och jag somnade på soffan efter den friska luften. Kanske för att jag har ont i naglarna nu när de är omålade för på måndag åker tipparna på. Vet inte om jag kommer klara av att inte måla naglarna på flera veckor men jag måste testa, vänja av mig, plus att jag har ju lovat att va utan ett tag nu. Oskyldig

Jag är en beroende människa...fastnar lätt i saker och blir besatt. Just nu är det forumet och Tradera som gäller. Och bloggen förstås. På Tradera säljer jag gamla saker(rensat garderoben och fått ihop en del pengar) och köper sånt som är nytt eller sånt som är udda inte går att få tag i längre. Kul att kolla runt på saker folk säljer, de mest konstiga sakerna som andra faktiskt köper.


Happy surfing!


Av Yazz - 19 september 2009 15:41

Läser om Mats Alm....redan när han första dagen gick ut i tv och efterlyste sin tjej tyckte jag att han va skum.

Han sa att Linda hade ropat ifrån dörren att hon skulle iväg och träffa en kompis och sen inte kommit hem igen. Inte förrän kl 0200 hade han börjat ringa efter henne då han inte ens visste vilken kompis hon skulle träffa.

Man brukar väl aldrig säga till nån man lever med att man ska till en kompis, man säger ganska säkert namnet på vännen man ska träffa, eller? Och efter veckorns "sökande" råkar han nu hitta henne död i skogen....

Man undrar ju varför han inte bara erkänner brottet? Eller om det nu är så att han blivit drogad och bortförd och placerad bredvid hennes kropp kan han väl bara säga att han inte vet hur han hamnade vid hennes kropp? Högst osannolikt kanske men konstigare saker händer i världen varje dag.

Jag tycker det är kul och intressant att följa såna här fall, skulle vilja vara en kvinnlig GW Persson. Följer gärna det där forumet man inte får följa egentligen men jag kan ju inte låta bli iom att man får all fakta och info där. Plus att det finns så mkt sjuka människor så jag får mig ett och annat gott skratt av att läsa alla inlägg.


Nu ska jag njuta av solen!



Av Yazz - 18 september 2009 15:33

Vi fick en ny ledtråd idag igen: Destinationen vi ska till har ett dubbelnamn.

Denna ledtråd stämmer oxå med vår gissning....Kyss


Lilla H hade katastrof naglar idag, ena handen i en färg och på den andra hade hon tre olika vinröda nyanser som dessutom var målade lager på lager....hon vågade knappt visa de för mig och tänkte verkligen gå på fest så där! Jag skickade snabbt in henne på toa med remover och bomull och gav henne en lila metallic färg som jag hade med mig. Vill ju inte ligga vaken inatt över att hon går runt så där liksom.

  

Mina naglar målades igår och samma lack sitter på plats idag.



Av Yazz - 18 september 2009 08:24

Var och hälsade på nyaste tillskottet i släkten igår. Lilla söta Gabriel tog väldigt lång tid på sig att titta ut, först gick han över tiden med 15dagar och sen stretade han emot i vääääldigt många timmar innan han tillslut togs ut med tvång.

Därför tyckte jag att mamman förtjänade en present mer än lilla Gabriel (iaf denna gång) så hon fick ett namnsmycke med hans namn på som min kära vän Mii har gjort. Snyggt va?

  


Livet är verkligen som ett stort kugghjul, allt går i ett. Liv släcks och liv tänds, glädje, sorg, skratt, gråt, minnen, hopp. Och tur är väl det annars hade vi varit väldigt uttråkade av att springa runt här och inte känna nåt, inte uppleva nåt, inte ha varandra. Men nu lever vi i en värld där det händer en massa saker hela tiden, vi känner, vi mår, vi minns, vi ser fram emot framtiden och planerar. Tror vi att vi gör iaf....jag tror ju på att vi redan har planerat allt i förväg men att vi glömmer de flesta delaljerna och valen för att det ska kännas och vi ska uppleva och lära oss under tiden vi är här. Hade vi varit medvetna och planerna vi satt upp för oss själva skulle vi bara sitta och invänta allt som ska hända och inte lärt oss leva.

Gabriels mamma sa igår: "Om det nu är så att allt är planerat och man väljer sitt liv själv, tackar jag isf Gabriel att han valde att komma till oss!"Skrattande

Och det är helt rätt inställning, njut idag! Imorgon kan planen ha förändrats och man har plötsligt nya förutsättningar och nya människor runt sig, och en massa minnen att leva vidare på.

Presentation

Omröstning

Va vill ni läsa mer om på bloggen?
 Nagellack
 Vardag
 Shopping
 Andlighet/Horoskop
 Varationen är bra som de är.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23
24
25 26 27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Senaste inläggen

Arkiv

Besöksstatistik

Kategorier

Länkar

Vädret

Väder Stockholm

Översätt/translate

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards